Keystone logo
Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Introduksjon

Master in Governance and Human Rights ved det autonome universitetet i Madrid (UAM) og Santillana Foundation tilbyr teoretisk og praktisk opplæring av den høyeste akademiske strenghet for menneskerettigheter og nasjonale og internasjonale garanti- og implementeringsinstitusjoner.

Både på undervisnings- og forskningsnivå kombinerer mesteren juridiske, politiske og sosiale perspektiver, og gir et rom for refleksjon og debatt om de aktuelle utfordringene med demokratisk styring og de institusjonelle reformer som er nødvendige for å forsvare grunnleggende rettigheter i disse. globale samfunn.

Master i styring og menneskerettigheter tilbyr studentene den opplæringen som er nødvendig for å gjennomføre en vellykket yrkeskarriere både innen offentlige organer og i private organisasjoner som er orientert mot utøvelse av lov, offentlig politikk og internasjonalt samarbeid.

Master i styring og menneskerettigheter er en grad fra det autonome universitetet i Madrid (UAM).

Hvorfor studere ved UAM?

Det er et moderne universitet, interessert i omfattende opplæring av sine studenter og internasjonalt anerkjent, og blir innrammet i gruppen av de 200 beste universitetene i verden.

Hun er opptatt av miljøet og stolt av sitt arbeid for å oppnå en miljømessig bærekraftig campus.

Det er det spanske universitetet som referanse fra forskningssynspunktet, og som har flere universitetsforskningsinstitutter på universitetet og andre i samarbeid med Higher Council for Scientific Research. Pioner i arbeidet med solidaritetsaksjon og samarbeid, arbeid med frivillige organisasjoner, etc. UAM-kandidater har et høyt nivå av arbeidskraftinnsats, 90% av de som har sett etter en jobb har funnet det, og på en gjennomsnittlig tid på 4 og en halv måned. Det har et sysselsettingsforum, og på denne tiden har det blitt universitetets sysselsettingsforum med flere deltakende selskaper og institusjoner.

Det er et gründeruniversitet i mange aspekter, og en av de viktigste er det å skape virksomhet. Det er pionerens spanske universitet i denne forbindelse, det har CIADE-UAM Center for Entrepreneurial Initiatives for å hjelpe til med å opprette selskaper, og siden starten har det deltatt i etableringen av mer enn 170 selskaper.

Den har internasjonale utvekslingsrelasjoner med de beste universitetene i verden, for eksempel i ERASMUS-utvekslingsprogrammet med universiteter i Europa, mer enn 1000 studenter fra den autonome regionen liker akademiske opphold. Det er også privilegerte forhold til forskjellige latinamerikanske universiteter.

Bekymret for samfunnet det tilhører, opprettholder det sterke samarbeidsrelasjoner med kommuner, institusjoner og selskaper, som det har signert en rekke avtaler og rammesamarbeidsavtaler for. Det har mange kulturelle aktiviteter, inkludert sommerkurs og moderne humaniora. Den har den eldste og mest prestisjefylte konsertsyklusen organisert av universiteter, som finner sted hvert år på National Music Auditorium.

Det har flere sportsfasiliteter, inkludert innendørs og utendørs svømmebasseng. Den autonome organisasjonen organiserer ulike interuniversitetskonkurranser, og studentene er universitetsmestere i forskjellige fagområder. UAM er en del av High Level Athletes-programmet finansiert av Higher Sports Council.

Universidad Autonoma de Madrid","author_url":"","source":""}" />

138631_rsz_1138558_portadamanosconlogoshd.png

Steder

  • Madrid

    Facultad de Derecho de la UAM, Ciudad Universitaría de Cantoblanco C/ Kelsen, 1. Madrid, 28049, , Madrid

Spørsmål