Keystone logo
Universidad Bernardo O'Higgins

Universidad Bernardo O'Higgins

Universidad Bernardo O'Higgins

Introduksjon

Bernardo O'Higgins University er et privat autonomt chilensk universitet, grunnlagt i mars 1990 og inspirert av O'Higginian -tankegangen. Det sentrale huset ligger ved siden av Parque O'Higgins, i kommunen Santiago.

Det er for tiden akkreditert av National Accreditation Commission (CNA-Chile) for en periode på 4 år (på maksimalt 7), fra juli 2018 til juli 2022. Det er rangert 35 blant chilenske universiteter i henhold til CSIC webometrisk klassifisering (juli 2017). Det er også på 27. plass i den generelle rangeringen, og på 10. plass blant private universiteter som ikke er Cruch ifølge AméricaEconomía 2019. Innenfor de chilenske universitetene er det også rangert som 13. blant alle landets universiteter; 55. i Latin -Amerika og 5. blant de chilenske private brukerne i Scimago Institution Rankings 2020.

På samme måte tilskriver Bernardo O'Higgins University Gratuity 2021, i samarbeid med hver av dimensjonene som utgjør institusjonen, og som er en del av det stadige engasjementet for jakten på fortreffelighet innen høyere utdanning.

Steder

  • Santiago Metropolitan Region

    Avenida Viel,1497, , Santiago Metropolitan Region

    Spørsmål