Keystone logo
Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Introduksjon

Et unikt universitet

På University Camilo José Cela tilbyr vi deg en annen type utdanning. En aktiv og dynamisk utdannelse som gir deg muligheten til å leve universitetets liv fullt ut i og utenfor klasserommet for å bli den profesjonelle du ønsker å være.

Vår pedagogiske modell er forankret i tre søyler:

Tverrfaglighet

Del klasser med studenter fra andre grader og tilegne deg kunnskap utover din spesialisering, og kombiner kunnskap og kulturell bakgrunn for trygt å takle de komplekse utfordringene i det 21. århundre.

Innovasjon

Vi innoverer akademiske læreplaner for å fokusere på deg og læringsprosessen din. Undervisningen du får ved UCJC er ulik tradisjonell universitetsundervisning. Vi skiller oss ut fra andre universiteter takket være vår åpne pedagogiske modell og tilnærming som er mye mer relevant for tiden vi lever i.

Inter

Her vil du bli mer uavhengig, vi gir deg verktøy for å styre din profesjonelle karriere og gjøre det i en global sammenheng. Du vil bli undervist av førsteklasses forelesere fra mange forskjellige land. I tillegg kan du fullføre din profesjonelle profil med våre utenlandsstudier og internasjonale uker.

Hive (La Colmena) ®

Universidad Camilo José Cela","author_url":"","source":""}" />

La Colmena®

Du vil ta denne unike fagplanen parallelt med gradskursene dine. Det vil tillate deg å utvide utdannelsen din gjennom sentrale fagdisipliner i en verden der fleksibilitet og transversalitet etterspørres.

Campus funksjoner

Hvor ideene dine kommer til live

UCJC er et sted hvor kunnskap overføres, hvor du kan spesialisere deg innen feltet du ønsker, forbedre din generelle kunnskap og utvikle deg som person. Våre laboratorier fremmer refleksjon og debatt og tilbyr aktive undervisnings-/læringsmetoder basert på samarbeidsarbeid, utvikling av kreativitet, kritisk tenkning, visuell tenkning og kommunikasjonsferdigheter.

UCJC University Halls of Residence

UCJC studentlokaler i Madrid tilbyr deg alle fasiliteter og bekvemmeligheter for å få deg til å føle deg hjemme og fremfor alt å vie tiden din til det du har kommet for å gjøre, studere og ha det gøy. Campusfasiliteter og bolighaller har ideelle rom som tilbyr fred og ro, slik at ingenting og ingen forstyrrer deg i timene med konsentrasjon og studier.

En internasjonal og tverrfaglig erfaring

UCJC-universitetslokalene imøtekommer studenter fra hele verden. Å leve med dem alle vil gi deg et mer globalt og internasjonalt syn og tankesett mens du lærer om andre kulturer, praktiserer språk og bygger et internasjonalt nettverk av kontakter. Du vil dele hverdagen din med andre studenter som, i likhet med deg, har flyttet hit med et klart mål: å vokse faglig og personlig.

  Rangeringer

  QS Stars University-rangeringer

  Universitetet har blitt innlemmet i det prestisjetunge internasjonale skåringssystemet QS Stars University Ratings, med en gjennomsnittlig poengsum på 3 av 5. På områdene ansettbarhet og fasiliteter har vi blitt tildelt den maksimale poengsummen på 5 stjerner av 5 og 4 av 5 stjerner. 5 i internasjonalisering og integrasjon .

  Steder

  • Madrid

   C/ Castillo de Alarcón, 49. Urb. Villafranca del Castillo, 28692, Madrid

   Spørsmål