Keystone logo
Universidad De La Serena

Universidad De La Serena

Universidad De La Serena

Introduksjon

Misjonen til University of La Serenas oppgave er å dyrke, generere, utvikle og overføre overlegen kunnskap innen de ulike kunnskapsområdene og kulturområdene, gjennom undervisning, forskning, skapelse, innovasjon, universitetsutvidelse og kobling til miljøet.

Som sitt eget og særegne trekk ved sitt oppdrag, må University of La Serena bidra til å dekke behovene til samfunnets generelle interesser, og som en integrert del av staten samarbeide i alle disse politikkene, planene og programmene som fremmer kulturelle utvikling, sosial, territoriell, kunstnerisk, vitenskapelig, teknologisk, økonomisk og bærekraftig i landet, på nasjonalt og regionalt nivå, med et interkulturelt perspektiv.

På samme måte, som et konstituerende og uunngåelig element i sitt oppdrag, må universitetet med et kall for fortreffelighet anta opplæring av mennesker med en kritisk og reflekterende ånd, som fremmer rasjonell dialog og toleranse, og som bidrar til å forfalske statsborgerskap inspirert av etiske verdier, demokratisk, samfunns- og sosial solidaritet, respekt for menneskerettigheter, likestilling, urfolk og miljø.

Universitetet må fremme at studentene har en forbindelse med kravene og utfordringene i landet og regionen under sin profesjonelle opplæring.

University of La Serena anerkjenner, promoterer og inkorporerer som en del av sitt arbeid verdensbildet til innfødte folk bosatt i sitt område med regional innflytelse.

Steder

  • La Serena

    Benavente,980, , La Serena

    Spørsmål