Keystone logo
Universidad México Americana del Norte

Universidad México Americana del Norte

Universidad México Americana del Norte

Introduksjon

På Universidad México Americana del Norte vi forpliktet til å trene fagpersoner som kan møte utfordringene i dagens verden. Mer enn tre tiår med erfaring skiller oss ut som en utdanningsinstitusjon dedikert til undervisning på videregående, studentereksamen, høyere og høyere nivå, som er anerkjent av departementet for offentlig utdanning med offisiell gyldighet ved dekret 384 fra H. Kongressen i State of Tamaulipas, 23. februar 1983 og registrering hos SEP datert 11. mars 1983, i henhold til avtale 219 fra Generaldirektoratet for Profesjoner.

Universidad México Americana del Norte , AC, ble født fra ideologien og hjertet til doktor Jorge Brenes Araya (+), som med et kall for tjeneste alltid kjempet for andres velvære, fordi han fremfor alt trodde på gave av helse og mot av utdanning, vurderer det som den eneste ressursen, sa han, til å vokse, transcendere og tjene andre.

Bære frukt i mer enn tre tiår, dets prinsipper og klare overbevisning har styrket vår akademiske nåtid, og i dag fortsetter vår rektor, Dr. Edith Cantú de Morett, sitt arbeid med å fremme videregående, studentereksamen, bachelor, master og doktorgrad for unge mennesker fra regionen, og åpner nye profesjonelle rom for å møte utfordringene samfunnet krever og fortsette dermed med sine undervisningsformål.

Steder

  • Reynosa

    Primera,SN, 88640, Reynosa

    Programmer

    Spørsmål