Keystone logo
Mariano Gálvez University of Guatemala

Mariano Gálvez University of Guatemala

Mariano Gálvez University of Guatemala

Introduksjon

Mariano Gálvez University er en privat, uavhengig, ideell høyere utdanningsinstitusjon som opererer i samsvar med lovene av sin institusjonelle karakter, som ble godkjent 29. januar 1966 av Supreme University Council ved University of San Carlos de Guatemala. . Navnet ærer den fremtredende statsmannen, helten og den berømte juristkonsulten Doktor José Mariano Gálvez (sjef for staten Guatemala 1831-1838), grunnlegger av Academy of Studies og reformator for guatemalansk utdanning, som fremmet viktige innovasjoner i alle livsordener av staten. Forbedringen av offentlig instruksjon tilskrives ham. Han kjempet for at undervisningen skulle være sekulær, han var grunnleggeren av Nasjonalbiblioteket og museet, han respekterte individuelle lover og garantier, pressefrihet og tankeutslipp.

I samsvar med de institusjonelle prinsippene tjener Mariano Gálvez University i hovedsak den etiske, vitenskapelige, profesjonelle og tekniske opplæringen av studenter gjennom integrert utøvelse av undervisning, forskning og service til samfunnet og normativ, akademisk uavhengighet, administrativ, disiplinær og økonomisk; til bevaring og utvikling av vitenskap og kultur som en universell arv; til å fremme forskning som kilde til kunnskap og fremgang og til studiet av nasjonale problemer for å bidra til løsningen.

Idealene som inspirerte grunnleggerne forblir gyldige, ettersom det er universitetets bekymring i undervisningen, den omfattende opplæringen av studentene i et miljø av frihet, gjensidig respekt og en ånd av sameksistens.

Steder

  • Guatemala City

    3a. Avenida 9-00 zona 2, 01002, Guatemala City

    Spørsmål