Keystone logo
Universidad Nacional de La Pampa

Universidad Nacional de La Pampa

Universidad Nacional de La Pampa

Introduksjon

Universidad Nacional de La Pampa , med hovedkontor i Santa Rosa, provinsen La Pampa, er en offentligrettsenhet, autonom og autarkisk, som har som mål å tolke samfunnets behov og dynamisere endringen i det , samt fremme, formidling og bevaring av kulturen. Den oppfyller dette formålet i direkte og permanent kontakt med universell tenkning og legger særlig vekt på regionale og nasjonale problemer.

Universitetet bidrar til utvikling av kultur, innenfor rammen av en humanistisk oppfatning, gjennom studier, vitenskapelig og teknologisk forskning og kunstnerisk skapelse. Det formidler ideer, prestasjoner av vitenskap og kunstneriske prestasjoner, ved utdanning og ulike kommunikasjonsmidler for kunnskap. Det har spesielt formålet med å danne demokratiske menn.

Universitetet er et fellesskap av lærere, studenter, kandidater og ikke-lærerpersonale. Den søker integral og harmonisk formasjon av sine komponenter og infuses i dem moralsk retthet, samfunnsansvar og demokratisk overbevisning. Form originale forskere, kvalifiserte fagfolk og karriere lærere, sosialt engasjert og villig til å tjene en modell av politisk fritt, økonomisk uavhengig og sosialt rettferdig land. Administrer kandidater i undervisnings- og forskningsoppgaver og gjennom dem, deres forhold til samfunnet. Utvikler forekomster av selvvaluering på jakt etter en forbedring av akademiske aktiviteter.

Priscilla Du Preez / Unsplash

113791_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg


Universitetet er i hovedsak demokratisk og som sådan bekrefter og forsvarer demokratisk doktrin. Den dispenserer i ideologiske, politiske og religiøse saker, sikrer innenfor sitt område den bredeste friheten til forskning og uttrykk, men ignorerer ikke fakta og sosiale, politiske og ideologiske prosesser, men studerer dem vitenskapelig og søker å gi løsninger for å overvinne .

Universitetet, i tillegg til sin spesifikke oppgave av studie senter og høyere utdanning, søker å spre fordelene av sin direkte kulturelle og sosiale handling gjennom universitetets forlengelse

Universitetsstudiene og objektivt utsetter sine konklusjoner om nasjonale problemer og gir teknisk rådgivning til statlige institusjoner, å kunne inngå avtaler med private institusjoner, forutsatt at sistnevnte karakter svarer til allmenne interesser.

Steder

  • Santa Rosa

    Coronel Gil,300-398, L6300, Santa Rosa

Spørsmål