Gastronomi og kulinarisk ledelse – Fakultet for gjestfrihet og reiselivsadministrasjon
Lima, Peru
VARIGHET
SPRÅK
Spansk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
Mar 2024
STUDIEAVGIFT
Be om skolepenger
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
UPC tilbyr graden i gastronomi og kulinarisk ledelse, med oppdraget å trene ærlige og innovative fagfolk til å lede bærekraftig kulinarisk og gastronomisk utvikling, som gjør det mulig å planlegge og administrere økonomisk lønnsomme gastronomiske prosjekter og trene de beste kokkene og forretningsmennene, og tilby dem de nødvendige verktøyene å representere vår kulinariske identitet og skape våre egne stiler med solide argumenter. Basert på en differensiert læreplan og tilpasset undervisning, og med deltakelse av lokale og internasjonale spesialister, har dette programmet en tverrfaglig tilnærming, som dekker ulike studieområder knyttet til matlagingskunsten. Dette involverer ulike felt: fra forskning, vitenskap og analyse av vår kultur og historie til bruken og teknikkene som setter internasjonale trender.
For UPC er kunnskap om hvert element i prosessen som integrerer kjøkkenaktiviteten avgjørende: produsenter, kokker, ledere og forretningsmenn. Vi er fast overbevist om at bare ved å gjennomgå hvert ledd i denne kjeden i detalj vil vi oppnå et kjøkken med ekte fundament.
Vi inviterer deg til å se gjennom de forskjellige karrierene som tilbys av Fakultet for gjestfrihet og turistadministrasjon på følgende lenke: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/