Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Introduksjon

Universidad Rey Juan Carlos tilbyr spesialisert utdanning av høy kvalitet med over 200 doktorgrader, inkludert universitets masterprogrammer, spesifikke grader og internasjonale doktorgradsprogrammer på tvers av alle kunnskapsfelt. Det gir moderne fasiliteter for å sikre at alle studier har den praktiske komponenten som kreves i det vitenskapelige feltet og i et stadig mer konkurranseutsatt arbeidsmarked.

Siden etableringen i 1996 har Universidad Rey Juan Carlos (URJC) konsekvent forbedret kvaliteten på undervisningen i alle akademiske tilbud, med campus på forskjellige steder i Madrid-regionen, Spania. Denne kapasiteten gjør det også mulig for universitetet å tilby omfattende opplæring for studenter som begynner på universitetsutdanning for første gang. Kvaliteten på URJC har fått internasjonal anerkjennelse, og blir for øyeblikket vurdert som et 5-stjerners universitet innen ansettelsesevne, internasjonalisering og innovasjon. Det er rangert blant de 800 beste universitetene i verden i henhold til Academic Ranking of World Universities (Shanghai Ranking), en av de mest krevende internasjonale rangeringene.

Fakultetet er høyt kvalifisert, og hvert studieprogram inkluderer eksperter som jobber på forskjellige felt for å gi omfattende utdanning skreddersydd til gjeldende faglige behov. Universitetets 11 fakulteter og skoler er utstyrt med toppmoderne fasiliteter, slik at studentene kan få praktisk kunnskap og tilpasse seg den nye forskningen og faglige realiteter. Både universitetsmasterprogrammer og spesifikke grader tilbyr eksterne praksisplasser som en obligatorisk del av pensum, og integrerer studentene i arbeidsmarkedet før de fullfører doktorgradsstudiene. I tillegg tilbyr universitetet 11 internasjonale programmer innen ulike felt.

Steder

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Spania

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Spørsmål