Keystone logo
Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Introduksjon

University of Arts, Sciences og kommunikasjon, UNIACC, er et selskap av autonome Privat høyere utdanning. Visjonen er å bli et universitet anerkjent for å tilby kvalitet høyere utdanning i ulike former for undervisning og læring -i nærvær, blandet og ikke-deltakelse (full online) - slik at deres programmer lette tilgangen til høyere utdanning for å alle som ønsker å trene i kunstneriske områder av samfunnsfag og ledelse, med vekt på kommunikasjon, bruk av teknologi og innovasjon.

Den Universidad UNIACC er en institusjon anerkjent av departementet for utdanning av Chile og en institusjon ikke akkreditert av National Accreditation Commission (CNA).

HISTORIE

I dag, mer enn ni tusen avgangselever på Universidad UNIACC er hovedpersonene i forskjellige arbeids sammenhenger i verden av kommunikasjon.

Genesis av Universidad UNIACC dateres tilbake til 1981, da den tekniske opplæringssenter kalt Superior (CFT IACC) Institute of Arts og kommunikasjonsvitenskap ble opprettet. Det var den første høyere utdanning sentrum som spesialiserer seg på trening fagfolk for en verden av kommunikasjon Chile.

Dermed ble læreplaner og trening fører til rekruttering av senior teknikere i de områdene av audiovisuell kommunikasjon og reklame generert.

I 1987, IACC CFT gitt offisiell anerkjennelse og ble IACC Professional Institute. I 1989, med støtte av fremragende fagfolk, University of Arts, Sciences og kommunikasjon, UNIACC ble grunnlagt.

Universidad UNIACC ble født med det formål å utvikle en institusjonell og akademisk prosjekt forpliktet til å fremme kunst, kultur, humaniora, ny teknologi og kommunikasjon.

Universitetet begynte å undervise karriere i journalistikk og arkitektur i 1991.

Parallelt begynte han å utvikle en konsernledelsesstruktur og selvevaluering, med sikte på å forbedre de systematiske og kontinuerlige prosesser, metoder og prosedyrer.

Som akademisk prosjekt på universitetet ervervet høyere nivåer av prestasjon og konsolidering, nye kurs og programmer til. I 1993 institusjonen åpnet karrieren til psykologi, PR, reklame og design.

Sammen med ekspanderende faglige tilbud, Universidad UNIACC økt fysisk og teknologisk infrastruktur, systemer, tematiske laboratorier og avansert utstyr.

På dette stadiet av sin institusjonelle liv, universitetet sterkt fremmet internasjonale relasjoner, utgjør et bredt nettverk av lenker og kontakter med prestisjetunge akademiske institusjoner i Latin-Amerika, USA og EU.

I 1998 universitetet tok et avgjørende skritt i synligheten av deres akademiske arbeid, åpne sendinger sin TV-kanal i UHF-båndet. Kanal 34 TV UNIACC blir så integrert i en bredere universitet forlengelse prosjekt, sammenslåing med Radio UNIACC, som startet som en opplevelse av indre diffusjon. I dag har det blitt en stasjon som sender 24 timer i døgnet via Internett, takket være arbeidet og kreativiteten til studenter.

The Higher Education Council i desember 1999, godkjent i full institusjonell autonomi for universitetet, som gjør det mulig å gi grader og grader uavhengig, fra samme dato.

I dette scenariet, Universidad UNIACC foretok en ambisiøs reform av sine læreplaner, noe som gjorde i 2000, født nye karrierer og opplæringsprogrammer spesielt designet for profesjonelle innsatser i ansettelsessammenheng.

Universidad UNIACC i XXI århundre

I 2004 Universidad UNIACC begynte en banebrytende prosess i chilensk utdanning: undervisning karriere og profesjonelle programmer for online og blended learning modaliteter. Løpet ble urfremført systemet Commercial Engineering. Postgraduates og senere, i 2016, diplom og Degree Program og universitetsgrad (TLU) tilsatt.

I alle kurs som tilbys av online og blended learning modaliteter, har elevene innarbeidet i sine nye læring digitale, interaktive og multimedia teknologi. Hovedinngangen til kunnskap er gjennom eCampus-plattformen, som også er tilgjengelig for on-campus studenter ved institusjonen.

I deres fjernundervisning, Universidad UNIACC har differensierende fordeler: erfaring og kunnskap i utvikling av metoder og innhold som er spesielt utviklet for modaliteter; datamaskin og audiovisuelle art infrastruktur; samt profesjonell erfaring i mediespørsmål.

Grunnet til det internasjonale potensialet Universidad UNIACC begynte å utvikle gjennom online og blended learning modaliteter, i 2008 høgskolen ble en del av den amerikanske konsortium av høyere utdanning Apollo Group Inc., gjennom Apollo Utland.

I dag antar universitetet som en kontinuerlig omskolering og rekonfigurering av sine fakulteter og skoler, sammen med inkorporering av nye strukturer og undervisningsmetoder.

Dermed Universidad UNIACC har etablert seg som et pedagogisk prosjekt med nesten tre tiår med erfaring, integrert i det globale nettverket av institusjoner for høyere utdanning og alltid sette trender i de ulike uttrykk for kreativitet.

Steder

  • Santiago

    Avenida Salvador 1200 Providencia, 7501277, Santiago

    Spørsmål