Keystone logo
Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Introduksjon

Hvorfor studere lov i katolsk Porto?

Jusstudiet tilbyr bredbåndstrening og lar studentene velge mellom flere profesjonelle karrierer.

Samtidig veileder etableringen av forskjellige muligheter på slutten av kurset studenten til ulike spesialiserte grener av juridisk vitenskap. Kurset motiverer studenten til å lære, å tenke godt, skape sanne juridiske tanker og ikke bare tekniske tolker begrenset til en stiv kunnskap om loven.

Målet med Det juridiske fakultet i Católica Porto er faktisk å kombinere den grunnleggende teorien med en praktisk anvendelse av loven.

Hva skiller oss ut

  • Tradisjon og modernitet - Tro mot sin tradisjon for strenghet og fortreffelighet, er Juridisk fakultet i Católica Porto sterkt forpliktet til innovasjon og modernitet.
  • Fakultet - I over tretti år har vi dannet et solid fakultet, trent internasjonalt ved prestisjetunge universiteter i Europa og Nord-Amerika.
  • Transversal utdanning - Ved å dra nytte av det faktum at vi er lokalisert på et campus med andre skoler, kan vi garantere våre studenter en tverrgående utdanning (inkludert psykologi, ledelse, økonomi, markedsføring, statsvitenskap og bioetikk)
  • Internasjonale erfaringer - Som en del av holdningen til å "utdanne jurister over hele verden", favoriserer og oppmuntrer vi sterkt internasjonal mobilitet blant studenter.
  • Praktiske tilnærminger - Med vår forpliktelse til å bringe teori og praksis sammen, er vi avhengige av juridiske fagfolk til å undervise i praktiske spørsmål og seminarer.

internasjonalisering

Católica Porto Law School er en institusjon med nasjonal og internasjonal anerkjennelse. Målet med Det juridiske fakultet er å bygge en skole som er åpen for endring, og hele tiden søker å hjelpe studentene med å oppnå sine karrieremål, og forpliktet seg til å gi sine lærere og forskere best mulig forutsetninger for å søke etter vitenskapelig sannhet.

Porto Katolsk lovskole er sterkt forpliktet til å styrke internasjonaliseringsaktiviteter, samtidig som nettverket av internasjonale partnerskap utvides og antall internasjonale studenter økes.

Steder

  • Porto

    Rua de Diogo Botelho,1327, 4169-005, Porto

Spørsmål