Keystone logo
Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Introduksjon

Universitetet

Det var året 1962 da professor Manoel Bezerra de Melo opprettet i byen Mogi das Cruzes, en barneskole, som på den tiden var fortsatt kalles "gym". Det begynte å Mogiana Organization for utdanning og kultur - KOM.

I 1964 ble de første høgskolene etablert pedagogisk kompleks som fra 1973 ble Universitetet i Mogi das Cruzes (UMC). Tradisjon og banebrytende mark femti års historie av institusjonen.

Gjennom hele denne perioden, kommer UMC å forberede sine studenter, nå nummerering mer enn 20.000 i Mogi das Cruzes studiesteder og Villa-Lobos / Lapa, til kravene fra arbeidsmarkedet og utøvelsen av statsborgerskap.

Foreløpig Universitetet i Mogi das Cruzes har dusinvis av kurs der innholdet og undervisnings-læringsmetoder blir kontinuerlig oppdatert og forbedret. Fakultetet består av UMC 60% av mestere og leger, mange av dem utvikler store vitenskapelige prosjekter. Studenter kan også delta i forskningsprosjekter, mottak stipendiatstillinger.

For å oppnå dette, opprett Universitetet utveksling med nasjonale og internasjonale institusjoner og tilbyr også laboratorier, moderne utstyr og mellomrom spesialdesignet for utvikling av klasser, foredrag, konferanser, blant mange andre faglige aktiviteter.

Takket være disse funksjonene, har Universitetet i Mogi das Cruzes vært enestående i opplæring fagfolk i de områdene av Exact og teknologiske fag, humaniora og helsefag. I dag er UMC blant de beste universitetene.

Universitetet ble nylig vurdert av Kunnskapsdepartementet (MEC) og innhentet Note 4 på en skala på 1-5, noe som plasserer den blant de beste private universiteter i Brasil og det beste av det Alto Tiete regionen.

Vår misjon

"Utvikle og spre kunnskap til å danne sosialt ansvarlige fagfolk, entreprenører og prosessorer av moderne virkelighet."

Steder

 • São Paulo

  São Paulo, Brasil

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål