Keystone logo
Universidade Federal de Pernambuco

Universidade Federal de Pernambuco

Universidade Federal de Pernambuco

Introduksjon

Universidade Federal de Pernambuco (UFPE) er et av de beste universitetene i landet, i undervisning (lavere og høyere) og vitenskapelig forskning, og er det beste i Nord-Nordøst, ifølge evalueringer fra Ministry of Education (MEC) og Science and Teknologi (MCT).

Generalombudsmannen ved Universidade Federal de Pernambuco er et rom for innbydende og lytting til manifestasjoner (forslag, forespørsel, klage, klage, ros) fra befolkningen, og garanterer sosial deltakelse som en utøvelse av statsborgerskap. I tillegg er det en viktig sektor i kvalifiseringen av offentlig tjeneste. Analytiske rapporter om emnene som er jobbet med i ombudsmannens rutine blir presentert for sektorer av universitetsledelsen, med sikte på å inspirere konstruksjonen av strømmer, rutiner, prosesser som optimaliserer livet og relasjonene ved Universidade Federal de Pernambuco .

Ombudsmannen Universidade Federal de Pernambuco opprettet i 2012, fra midten av 2014, og begynte å operere gjennom Demand Management System, kalt Ouve Universidade Federal de Pernambuco , en kanal gjennom hvilken Manifestasjoner ble gjort og med intern ledelse av universitetet. Dette systemet ble avviklet, i samsvar med normativ instruksjon nr. 19 av 12/03/2018, fra departementet for åpenhet og generell kontroll av Unionen. I dag må manifestasjonene utføres av ombudsmannssystemet til den føderale utøvende makten -Ouv) koordinert av Federal Ombudsman's Office (OGU). Det er Fala.BR-plattformen som er vert for manifestasjonene.

Steder

  • Cidade Universitária

    Avenida Professor Moraes Rego,1235, 50670-901, Cidade Universitária

    Spørsmål