Keystone logo
Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Introduksjon

Presentasjon

Universitetet i San Francisco (USF), har studenten tradisjonen med en solid institusjon i utdanningsmarkedet. De er over 39 år med erfaring og 80.000 nyutdannede. Tilstede i byene Bragança Paulista, Campinas (Units Swift og Cambuí), Itatiba og São Paulo, og tilbyr mer enn 30 undervisning, 10 graduate, inkludert tre Masters og PhD-programmer.

Et universitet som hovedpilar komplett dannelsen av studenten. I denne forstand, lærere jobber med dedikasjon for studenten skiller seg ut i sitt valgte yrke. Utenfor klasserommet, er hendelser som tilbys, kurs, prosjekter og oppsøkende programmer, samt all nødvendig støtte for studenten å delta i utvekslinger og inn på arbeidsmarkedet, blant andre muligheter.

For alle som er USF et universitet som i tillegg til å overføre kunnskap, fremmer integrert menneskelig utvikling, delta i studentens drøm om å bli en kompetent og dyktig profesjonell.

Being fellesskap

USF er en del av utvalgt gruppe av høyere utdanning fellesskapsinstitusjoner (ICES) i Brasil, deltar også den brasilianske Association of fellesskaps Universities (ABRUC), som samler 66 institusjoner, presentere konsepter 3-5 på bankens generelle indeksen av kurs ( IGC), Kunnskapsdepartementet (MEC).

ICES er preget av dyktighet i sitt arbeid og kall til å bidra til samfunnet. En annen viktig forskjell er at 100% av innsamlede midler av Fellesskapet reinvesteres til fordeler for studenter og samfunnet, fordi de bærer nonprofit aktiviteter.

Inspirert av temaet "Education for Peace" og flyttet med sin skytshelgen, St. Francis of Assisi, er USF misjon produksjon og formidling av kunnskap, brorskap og solidaritet. Dermed dag for dag, er begrepet "Community College" utøves gjennom sosiale prosjekter og samfunnet støtte aksjoner og aktiviteter som har som søyler undervisning, forskning og Extension.

Graduate student ved USF har mulighet til å oppleve virkeligheten i samfunnet, ved å kombinere teori med praksis.

Mission

Produsere og formidle kunnskap, frigjør mennesker for dialog mellom vitenskap og tro og fremme brorskap og solidaritet, gjennom praktisering av god og påfølgende fredsbygging.

Utsikt

Å bli anerkjent for faglig dyktighet, dynamikk, innovasjon og samfunnsengasjement, rettferdighet, fred og økologi.

Steder

  • São Paulo

    São Paulo, Brasil

Programmer

Spørsmål