Keystone logo
Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Introduksjon

Om UVA

UVA

Den UVA Den ble grunnlagt i 1971 og vedtatt i de senere år med en markert prosess med faglig vekst og oppnådde resultater høydepunkter i de senere evalueringer av Kunnskapsdepartementet (MEC). I 2012 har institusjonen nådd spor 4 av MEC Generelt Index av kurs (1-5), den høyeste nås med et privat universitet i landet. I dag, har det den sjuende plass i rangeringen av de beste private universiteter i landet, som er den nest beste bestemt delstaten Rio de Janeiro.

Det tilbyr 40 bachelor- og teknologisk oppgradering fem mastergrader og mer enn 70 sensu etter konfirmasjonen kurs. I 2012 ble fullmakten gitt for etableringen av den første doktor universitet innen psykoanalyse, helse og samfunn, som hadde sin første klasse i 2013.

Med fire studiesteder, tre av dem i byen Rio de Janeiro - Tijuca, bar og sentrum - og den fjerde i Cabo Frio, i Lakes-regionen, og en helsestasjon, er universitetet gjennomgår en periode med betydelige investeringer i infrastruktur.

UVA tilbyr videreutdanning fjernundervisning og dual sertifiseringsprogrammer, i samarbeid med amerikanske universiteter. De første kursene er i samarbeid med University of Texas Arlington (UTA).

Rektor

Arlindo Cardarett Vianna

Dean of graduate

Katia Cristina Montenegro Steps Pro-dekan høgare utdanning, forskning og utvidelse Maria Beatriz Duarte Balena Prorektor for studentsaker

Steder

  • Belém

    Belém, Brasil

    Programmer

    Spørsmål