Keystone logo
Università Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica del Sacro Cuore

Introduksjon

Università Cattolica-studenter og alumni føler seg heldige som er en del av det største private universitetet i Europa. Det er preget av et sterkt engasjement for å tilby dedikerte tjenester til studenter og dens anerkjente akademiske kvalitet.

Å studere ved Cattolica betyr å studere i en internasjonal kontekst, med mer enn 160 forskjellige nasjonaliteter på tvers av våre fire campus, men italiensk i hjertet.

Det som virkelig skiller universitetet vårt er campusmangfoldet og uendelige muligheter, som tilrettelegger for nettverks- og karrieremuligheter basert på plasseringen av våre fem campus i Milano, Brescia, Piacenza, Cremona og Roma.

Milano er den digitale oppstartshovedstaden hvor en sann studentopplevelse i bylivet er garantert; Brescia er innovasjonsknutepunktet til universitetet, takket være dets toppmoderne laboratorier som underviser i de mest oppdaterte trendene og faglige input; Piacenza-campus er nedsenket i Food Valley, og har eksepsjonelt sterke forbindelser med selskaper i agro-matsektoren; den splitter nye Cremona campus er et fullstendig renovert kloster fra 1500-tallet som ligger på en strategisk plassering for landbruksstudier med laboratorier på campus og enkle gårdsmarker i nærheten.

Roma, den evige byen, kan skryte av den anerkjente skolen for medisin og kirurgi, med 43 fakultetsmedlemmer som er oppført blant de beste italienske vitenskapsmennene.

Università Cattolica jobber kontinuerlig for å utvikle nye og nye programmer: du vil være sikker på å velge et program og læringsmiljø som passer best for deg og som vil fremme veksten av dine ferdigheter og kompetanser for å tilby deg en lysere fremtid!

1. Største private universitet i Europa
Historisk universitet med mer enn 100 års historie, størst i Europa for antall påmeldte studenter. Universitetet er preget av et sterkt engasjement for å tilby dedikerte tjenester til internasjonale studenter (atypisk i nasjonal sammenheng!).
Et komplett utvalg av campusfasiliteter og tjenester sikrer at alle internasjonale studenter har tilgang til all støtte, informasjon og veiledning som internasjonale studenter søker. Disse inkluderer et dedikert internasjonalt studentsenter, en boligtjeneste, helsesenter, idrettsanlegg og internasjonale studentforeninger.

2. Internasjonalt anerkjent kvalitetsundervisning
Tverrfaglig universitet med 12 ulike skoler, 40+ engelsklærte programmer på alle studienivåer innen flere ulike studieretninger. 16 av våre akademiske disipliner er oppført i topp 300, QS Global Rankings by Subject (2022).

3. Eksepsjonelt sterke bånd til bransjen
Eksponering og forbindelser til relevante arbeidsgivere av høyeste prestisje: industrielle bånd med de mest globalt anerkjente selskapene, noe som tillater nettverksbygging og praksismuligheter. Med en eksepsjonell graduate plassering rate etter studier, rangerer vi nummer 1 i landet for Employer-Student Connections, QS Graduate Employability Rankings (2022).

4. Ekte internasjonal erfaring, men med et italiensk hjerte

Studentene fordyper seg i en ekte italiensk opplevelse og i en internasjonal klasseromskontekst (mer enn 165 nasjonaliteter representert!).
Campusene er strategisk plassert for å sikre læring av de mest oppdaterte trendene og faglige innspillene i ditt valgte studiefag med lettere tilgang til bedrifter for praksisplasser og feltbesøk.
Våre 5 studiesteder er på fantastiske destinasjoner som Milano, Roma, Brescia, Cremona og Piacenza.

Campus funksjoner

  Opptak

  Generelle opptakskrav

  Opptakskravene er basert på de siste retningslinjene for opptak publisert av det italienske utdanningsdepartementet og gjelder for alle studenter med utenlandske kvalifikasjoner, uavhengig av nasjonalitet, både for kvalifikasjoner tildelt i EU-land og i ikke-EU.

  1. Kvalifiserte kandidater må ha vitnemål fra videregående skole.
  2. Opptak til andre syklusprogrammer er mulig hvis bachelorgraden manifesterer alle følgende egenskaper:
   • Det er en offisiell førstesykluskvalifikasjon for det relevante utenlandske høyere utdanningssystemet,
   • Det er en kvalifikasjon utstedt av en høyere utdanningsinstitusjon som regelmessig er akkreditert eller anerkjent i tildelingslandet. Hvis du studerte i et tredjeland, må institusjonen der studiene dine var lokalisert, være akkreditert eller anerkjent i landet der den opererer,
   • Det er en kvalifikasjon som gir adgang til et sammenlignbart videregående program i det relevante utenlandske høyere utdanningssystemet;
  3. Det er en kvalifikasjon som viser tilsvarende elementer til den italienske kvalifikasjonen som kreves for å komme inn på en Laurea Magistrale, for eksempel den akademiske karakteren, forskningselementene, varigheten av programmet og totalt antall ECTS (min. tre år og 180 studiepoeng), samlet skolegang (15 år kreves vanligvis).
  4. Bachelorgraden må være oppnådd før 31. juli 2022.

  Egnetheten til den akademiske graden for opptak til Laurea Magistrale fastsettes av universitetet som mottar søknaden. Hvert universitet fastsetter sine kriterier og forskrifter (inkludert nødvendig dokumentasjon) for opptak og opptak til et studieprogram.

  Opptak er basert på evaluering av de faglige dokumentene som er levert sammen med søknaden, mens påmelding er betinget av verifisering av gyldigheten av oppnådd kvalifikasjon.

  Krav til engelskkunnskaper

  Anerkjente sertifikaterTestadministratorMinimum poengsum kreves
  Akademisk IELTSCambridge engelsk språkvurdering6.0
  TOEFL iBTETS (Università Cattolica-kode: 2605)84
  Cambridge engelsk: First, Advanced, ProficiencyCambridge engelsk språkvurdering173
  Cambridge engelsk: Business Vantage, BusinessCambridge engelsk språkvurdering173

  Steder

  • Milan

   Via Giosuè Carducci,28, 20123, Milan

   • Cremona

    Via Milano, 24, 26100, Cremona

    • Piacenza

     Via Emilia Parmense,84, 29122, Piacenza

     • Brescia

      Via Trieste,17, 25121, Brescia

      • Rome

       Rome, Italia

      Spørsmål