Keystone logo
Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

Introduksjon

For engelsk bla nedover.

Universitetet i Barcelona

University of Barcelona er det viktigste offentlige universitetet i Catalonia, med det største antallet studenter og det bredeste og mest omfattende opplæringstilbudet. I tillegg er det det viktigste universitetsforskningssenteret i staten og et av de viktigste i Europa, både for antall forskningsprogrammer og for den dyktighet som oppnås på dette feltet.

Nært knyttet til historien til Barcelona og Catalonia, kombinerer UB tradisjonens verdier med det faktum å være en innovativ institusjon for dyktighet i undervisningsfeltet. Det er et urbant, åpent og kosmopolitisk universitet som selve byen Barcelona.

Vi inviterer deg til å kjenne til universitetet i Barcelona!

UB, i dag

Kjenne tallene som syntetiserer aktiviteten til University of Barcelona: dens posisjonering i de viktigste internasjonale klassifiseringene som verdsetter undervisning og forskning; prisene og distinksjonene som er gitt til universitetssamfunnet; de mest fremragende tidligere studentene, samt den internasjonale aktiviteten og tilstedeværelsen av UB. Lær også og førstehånds erfaringer fra universitetsstudentene.Universitat de Barcelona Alumnos en el Campus Afuera" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/130629_UB_edifici.jpg" alt="130629_UB_edifici.jpg" />

UB i tall

 • 16 fakulteter
 • 9 tilknyttede sentre
 • 74 grader
 • 157 universitetsstudier
 • 97 universitetsutvidelseskurs
 • 215 fordypnings / vitnemål
 • 350 masterstudier
 • 709 bedriftskurs og åpne kurs (IL3)
 • 878 aktive forskningsprosjekter
 • 5 741 vitenskapelige publikasjoner
 • 5.696 professorer og forskere
 • 62.696 studenter
 • 662 774 m2 bygd overflate
 • 16 biblioteker

Hvordan har vi det?

Oppdag de mest relevante fakta fra våre 564 år med historie, hvordan universitetet er integrert i byen Barcelona, våre seks studiesteder fordelt over hele byen, avdelingene, fakultetene og skolene som utgjør det og universitetets forpliktelser til samfunnet , og ta en virtuell omvisning i den historiske bygningen ved universitetet i Barcelona.Universitat de Barcelona Campus" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/130628_Enfused-_MG_8417_DxO.jpg" alt="130628_Enfused-_MG_8417_DxO.jpg" />

forskning

Universitetet i Barcelona er ledende innen universitetsforskning i den spanske staten. Etter antall publikasjoner er UB den andre statlige institusjonen etter CSIC, ifølge den tredje europeiske rapporten om S

Retningslinjene for forskningspolitikken er etablert i viserektorene i forskningsområdet, og ledelsen gjennomføres med støtte fra Office of Research Management (OGR), som administrerer de statlige programmene, Office of International Research Projects ( OPIR), ansvarlig for styring av forskningsprosjekter finansiert av EU-kommisjonen, og Bosch i Gimpera Foundation (FBG), som har ansvar for relasjoner til selskaper og kunnskapsoverføring. Scientific and Technological Centers (CCiTUB) grupperer UB-sentrene som støtter forskning både på universitetet selv og i offentlige eller private institusjoner.

Byen du finner rundt universitetet

UB er et urbant, åpent og kosmopolitisk universitet, i likhet med byen Barcelona, der den har sine ulike campus fordelt. Dette betyr at den fungerer i byens rammer som et revitaliserende miljø og har blitt et sentrum for kulturell aktivitet i vid forstand.

Universitetet distribuerer campusene sine langs de urbane rammene og fører dermed et gjensidig avhengig forhold mellom institusjonen og byen. Dette forholdet gir et miljø med menneskelig og kulturell animasjon i visse områder av byen og lar medlemmer av universitetssamfunnet glede seg over tjenestene som tilbys av både byen og dens egne.

Universitetet i Barcelona

University of Barcelona, grunnlagt i 1450, er en omfattende institusjon for høyere utdanning som presenterer dyp akademisk tradisjon kombinert med vitenskapelig grense. Det ligger i byen Barcelona , et av de viktigste kosmopolitiske knutepunktene i Middelhavet og faktisk i Europa. Universitetet i Barcelonas seksten sentre, samlet i seks hovedcampus, er spredt over byen og fullstendig integrert i bylivet. Dermed er de fleste av dem lokalisert i selve byen. Byen i seg selv blir universitetets campus.

Universitetet i Barcelona er et av de største universitetene i Spania, og ønsker et stort antall studenter fra både spanske universiteter og utlandet velkommen hvert år. Det har over 44 000 studenter og nesten 19 000 masterstudenter og doktorgradskandidater. Nesten 15% av studentene er fra utlandet og av over 122 forskjellige nasjonaliteter.

Som en offentlig institusjon er University of Barcelona, fokusert på faglig dyktighet , forpliktet til å trene og forberede nåtiden og den neste generasjonen av globale borgere - fagpersoner, forskere, gründere, ledere - med kapasitet til å jobbe på høyeste nivå hvor som helst i verden Samtidig har University of Barcelonas satsing på forskning posisjonert det først i Spania i internasjonal rangering; og som et av de mest prestisjefylte universitetene i verden når det gjelder forskningseffekt.

Universitetet i Barcelona har et internasjonalt yrke , og er dermed medlem av ledende verdensomspennende universitetsnettverk, inkludert League of European Research Universities (LERU), COIMBRA-gruppen (CG) og koordineringen av Arab-Euro Conference on Higher Education (AECHE) ). Det har over 2800 internasjonale avtaler, inkludert avtaler med 82 av de 200 universitetene i verden (Times Higher Education Supplement).

Hvorfor velge universitetet i Barcelona?

 • Det er det topprangerte spanske universitetet i de mest prestisjefylte internasjonale universitetsrankingene.
 • Det er blant de 25 beste universitetene i verden med mer enn 400 års historie.
 • Det ligger i Barcelona, en av de beste universitetsbyene i verden.
 • Det tilbyr et bredt spekter av kurstilbud: bachelorgrad, mastergradskurs, doktorgradsprogrammer og andre spesifikke kurs og programmer.

Stort utvalg av kurs:

Universitetet i Barcelona tilbyr fremtidige studenter et bredt spekter av kurs innen nesten alle kunnskapsområder tilpasset deres behov:

73 bachelorgrader .

Tilpasset kravene i European Higher Education Area (EHEA), vil studentene også ha muligheten til å melde seg på doble Pathways og fullføre to forskjellige gradsprogrammer samtidig.

To graders emner undervises helt på engelsk (International Business and English Studies) og fem undervises delvis på engelsk.

· Mer enn 140 offisielle universitetsmasterstudier .

Disse kursene, inkludert Interuniversity grader og Erasmus Mundus grader, nyutdannede tilbyr enten en eller profesjonell til forskning Pathway , og gi dem tilgang til doktorgradsprogrammer.

Tilpasset til kravene fra EHEA, blir disse kursene fordelt på fem kunnskapsgrener: Arts and Humanities, Education, Experimental Sciences, Health and Social Sciences.

24 mastergrader undervises i sin helhet på engelsk - seks av dem gjennom Erasmus Mundus-programmet.

· Mer enn 400 UB-spesifikke mastergradsstudier og doktorgrader .

Disse kursene er ansikt til ansikt, blandet eller distansert, for å polere kandidaters ferdigheter og evner, slik at de kan spesialisere seg på et profesjonelt område og forberede fagpersoner som ønsker å gjøre opplæring.

· 48 doktorgradsprogrammer .

Målrettet den avanserte opplæringen for studenten i forskningsteknikker gjennom et organisert sett med pedagogiske aktiviteter og forskning som før forberedelsen og doktorgradsavhandlingen resulterer i å oppnå en doktorgrad. Hvert år leveres mer enn 750 doktorgradsavhandlinger.

Ettersom universitetet i Barcelona er klar over behovet for å utfylle, utvide og oppdatere kunnskap i en verden i endring, gir det en serie andre kurs, som Study Abroad- programmet, University of Barcelona International Summer School , eller kursene i spansk språk og kultur som tilbys av Institute of Hispanic Studies .

Foruten de akademiske programmene, tilbyr University of Barcelona et bredt spekter av tjenester og fasiliteter til studentene, som faglig rådgivning og karriere, mer enn 100 000 kvadratmeter med idrettsanlegg, et nettverk av sytten biblioteker eller et sett med boligsaler og andre bofasiliteter.Universitat de Barcelona Alumnos en el Campus 2" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/130631_F_EH_003_0212Alumnos.jpg" alt="130631_F_EH_003_0212Alumnos.jpg" />

Steder

 • Barcelona

  Gran Via de les Corts Catalanes,585, 08007, Barcelona

Spørsmål