Keystone logo
© Universitat de Barcelona
Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

Universitat de Barcelona

Introduksjon

Universitetet i Barcelona, ​​grunnlagt i 1450, er en omfattende institusjon for høyere utdanning som presenterer dyp akademisk tradisjon kombinert med vitenskapelig kunnskap. Det ligger i byen Barcelona, ​​et av de viktigste kosmopolitiske knutepunktene i Middelhavet og faktisk i Europa. Universitetet i Barcelonas seksten sentre, samlet i seks hovedcampuser, er spredt over byen og fullstendig integrert i bylivet. Dermed ligger de fleste i selve byen. Selve byen blir universitetets campus.

Som et av de største universitetene i Spania, ønsker Universitetet i Barcelona velkommen et stort antall studenter fra både spanske universiteter og i utlandet hvert år. Den har over 44.000 studenter og nesten 19.000 master- og doktorgradsstudenter og doktorgradskandidater. Nesten 15 % av studentene er fra utlandet og av over 122 forskjellige nasjonaliteter.

Som en offentlig institusjon er universitetet i Barcelona, ​​med fokus på akademisk dyktighet, forpliktet til å trene og forberede dagens og neste generasjon av globale borgere – fagfolk, forskere, entreprenører, ledere – med kapasitet til å jobbe på høyeste nivå hvor som helst i verden. Samtidig har universitetet i Barcelonas satsing på forskning posisjonert det først i Spania i internasjonale rangeringer; og som et av de mest prestisjefylte universitetene i verden når det gjelder forskningseffekt.

Universitetet i Barcelona har et internasjonalt yrke og er dermed medlem av ledende verdensomspennende universitetsnettverk, inkludert League of European Research Universities (LERU), COIMBRA-gruppen (CG) og koordineringen av Arab-Euro Conference on Higher Education (AECHE). Den har over 2.800 internasjonale avtaler, inkludert avtaler med 82 av de 200 beste universitetene i verden (Times Higher Education Supplement).

Steder

  • Barcelona

    Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007, Barcelona

Spørsmål