Keystone logo
Universitat de Girona

Universitat de Girona

Universitat de Girona

Introduksjon

University of Girona er en offentlig institusjon som er integrert i det katalanske offentlige universitetssystemet, utmerker seg i undervisning og forskning og deltar i fremskritt og utvikling av samfunnet gjennom opprettelse, overføring, formidling og kritikk av vitenskap , teknikk, humaniora, samfunnsvitenskap og helse og kunst. Det er en økonomisk og kulturell motor i omgivelsene, og uttrykker kallen til universalitet og åpenhet for alle tradisjoner, fremskritt og kulturer i verden.

183918_photo-1571260899304-425eee4c7efc.jpg

25 grunner til å studere ved UdG

UdG underviser i kvalitet, internasjonal anerkjennelse, praksisplasser i selskaper og muligheten for å studere midt i sentrum av en aktiv, kulturell menneskelig by.

 1. Undervisning og forskning. I sine 25 år med eksistens har universitetet i Girona utmerket seg i undervisning og forskning innen fagfagene kunst og humaniora, vitenskaper, helsevitenskap, samfunns- og juridiske fag og ingeniørvitenskap og arkitektur. Det er det tolvte statsuniversitetet blant 66, i følge CyD-klassifiseringen.
 2. Flerfaglig og tverrgående trening. Vi tilbyr deg en tverrfaglig og tverrgående opplæring: 48 grader og elleve doble grader innen alle kunnskapsfelt forbereder deg på den profesjonelle fremtiden som en kritisk borger med verden rundt deg, reflekterende og observant.
 3. Tre urbane studiesteder. UdG-campusene er urbane, bærekraftige, tilgjengelige og har globale fordeler. Midt i midten av Barri Vell, i sentrum av byen og i Montilivi, i områder integrert i et grønt miljø.
 4. En universitetsby Du vil bo og studere i en universitetsby. Girona er kultur og fremgang, den er aktiv og dynamisk; og det er en av de ti beste byene i Europa for en ferie (i følge The Guardian, 2016).
 5. I nærheten av deg Du vil få personlig oppmerksomhet, med små grupper, veiledning og et informasjons- og rådgivningssenter spesielt designet for deg.
 6. Opplæring i språk og praksisplasser i utlandet. Vi hjelper deg med å gå lenger: du finner språkopplæring, internships i utlandet, klasser i engelsk og et internasjonalt mobilitetsprogram med over 400 destinasjonsuniversiteter å velge mellom. Språktjenesten, med sine kurs, vil hjelpe deg å nå det nivået som kreves av graden.
 7. Involvering med territoriet. UdG er til stede i avgrensningen av Girona med forskningssentre, institutter og stoler. Og det har sentre knyttet til avgrensningen av Barcelona.
 8. Vi er internasjonale Vi etablerer samarbeidsavtaler med utenlandske universiteter for å gjøre undervisnings- og forskningsopphold, fra Sør-Amerika til Middelhavssirkelen, det grenseoverskridende rommet og Kina.
 9. Vi støtter. Vi blir involvert i verden: mer enn 1000 UdG-studenter deltar aktivt i solidaritetsaksjoner med utviklingsland og i situasjoner med humanitær krise.
 10. Økonomisk og sosial motor. Vi etablerer allianser med offentlige enheter (kommuner, råd, fylkesting ...) og private enheter for å fremme kunnskap.
 11. Innovasjon og anvendt forskning. Med det sektorielle campusprogrammet blir UdG spydspissen for anvendt innovasjon og forskning: Forholdet mellom bedrifter og institusjoner i ulike samfunnsøkonomiske sektorer blir dermed tilrettelagt.
 12. Pioner i forskningsprosjekter. UdG er en pioner i å skaffe forskningsprosjekter, som publisert forskning og i mengder vitenskapelige publikasjoner.
 13. Internasjonal anerkjennelse av forskning. De mer enn hundre forskningsgruppene, 24 avdelinger, 12 forskningsinstitutter og 31 stoler genererer internasjonalt anerkjent kvalitetsforskning.
 14. Hovedkvarter for forskningsinstitutter i Generalitat. Fire forskningsinstitutter for Generalitat har hovedkvarter i UdG.
 15. Vi ønsker talent velkommen. Store tenkere, skapere, forskere og samtidsforskere gjør opphold på UdG.
 16. Vi overfører teknologi til samfunnet. I UdG er det fire TECNIO-grupper, ekspertagenter i overføring og med kapasitet til å tilby teknologiske innovasjonstjenester til selskaper i Catalonia.
 17. Innovative selskaper og forskningsgrupper. Science and Technology Park har mer enn hundre selskaper og innovative forskningsgrupper som leder teknologisk forskning.
 18. Fortreffelighet innen turisme og Erasmus. Vi har en av de beste reiselivsstudioene i Spania, og vi har en Erasmus Mundus av internasjonal prestisje.
 19. Vi er opptatt av å lære om innovasjon. Implementering av problembasert læring er et av de mest revolusjonerende prosjektene i dagens utdanning og gjennomføres ved UdG.
 20. God kvalifisering i MIR-testene. Kvalitetsundervisning gir konkrete resultater: karakteren til 86% av de første legene ved UdG i MIR overstiger det gjennomsnittlige staten.
 21. Praktikantplasser i selskaper. Vi forbereder deg på din profesjonelle fremtid med mer enn 1500 internship-avtaler med bedrifter og institusjoner for å fullføre akademisk opplæring og et langsiktig eksternt praksisprogram for å fremme ansettbarheten.
 22. Stipend og stipend. Vi tilbyr deg mer enn 7 millioner euro i stipender og studiestipend.
 23. Kvalitet utstyr og tjenester. I UdG har du alt du trenger: biblioteket, med mer enn 10.000 kvadratmeter og åpent 338 dager i året, studierom, datarom, et visningsrom for simulering av forsøk ... Vi er de første Katalansk universitet på laboratorieplasser for hver 100 student.
 24. Master og internasjonale grader. Du kan fortsette opplæringen din med et bredt spekter av 44 profesjonelle og forskere mestere og 8 internasjonale dobbeltgrader.
 25. Sport, fritid og kultur. Legge til opplevelsen av å være et universitet glede av sport, samarbeids- og solidaritetsinnsatsen, hjerteslag av assosiasjon, følelser fra rollebesettene, teaterklasserommet, UdG's kor og mange kulturelle aktiviteter: konferanser, konserter, utstillinger, avlesninger og Fiesta-ordføreren ved Universitetet i Girona.

183919_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Steder

 • Girona

  Plaza de Sant Domènec, 3 Edificio Les Àligues 17004 Girona, , Girona

Spørsmål