Keystone logo
Universitat de Girona Erasmus Mundus Joint Master Degree in Medical Imaging and Applications (MAIA)
Universitat de Girona

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Medical Imaging and Applications (MAIA)

Girona, Spania

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 66 / per credit *

På universitetsområdet

* statsborgere fra land utenfor EU som ikke er bosatt i Spania: €65,87/kreditt. Studenter med spansk statsborgerskap, fra medlemslandene i EU eller utlendinger bosatt i Spania: € 27,67/kreditt

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

MAIA (Joint Master's degree in Medical Imaging and Applications) master er en 2-årig mastergrad (120 ECTS) koordinert av University of Girona (UdG, Spania) og med University of Bourgogne (uB, Frankrike) og Università Degli Studi di Cassino e del Lazio Meridionale (UNICLAM, Italia) som partnere.

MAIA er fokusert på å undervise i diagnostisk teknologi som vil hjelpe leger til å utstede en diagnose og å overvåke pasienter. Utviklingen av datastyrte applikasjoner for medisinske bildesystemer innebærer en stor tverrfaglig kunnskap, inkludert områder som kunstig intelligens, maskinlæring, mønstergjenkjenning, datasyn, bildebehandling og sensorer og innhenting. Å integrere alle disse områdene i ett enkelt program gjør MAIA til et unikt program.

Masteren er strukturert i fire semestre i et unikt mobilitetsspor:

 • I første semester studerer studentene i uB innføringsfagene om bildebehandling og medisinsk bildebehandling.
 • I andre semester flytter de alle til UNICLAM for å tilegne seg kunnskap om mer avanserte emner innen datasyn og mønstergjenkjenning.
 • I tredje semester besøker studentene UdG for de spesialiserte modulene om datastøttet diagnose og medisinske applikasjoner.
 • I løpet av det fjerde semesteret utvikler studentene sin masteroppgave i et av universitetene i konsortiene eller samarbeidende institusjoner (forskningssentre, universiteter eller selskaper) som arbeider innen medisinsk bildebehandling og dens anvendelser.

Ved å bli eksponert for tre forskjellige europeiske land og gi lokalkulturmodulene språkfasiliteter ved hvert av universitetene, utvikler MAIA-studenter forbedret fremmedspråkkompetanse i fransk, spansk/katalansk og italiensk og en bedre bevissthet om det europeiske prosjektet, kulturen og EUs verdier. Den ekstra valgfrie mobiliteten i fjerde semester for å utføre masteroppgaven i samarbeidende europeiske forskningsgrupper eller bedrifter forbedrer enda flere aspekter som interkulturell bevissthet, ansettbarhet og karriereutsikter, og gir økt motivasjon for videre utdanning og opplæring når det gjelder konvensjonell eller industriell PhDs.

Ideelle studenter

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master i digital tekstanalyse (MA)
  • Antwerp, Belgia
  • Online
 • Mastergrad i datasystemer
  • Tlaquepaque, Mexico
 • Master i frontend-utvikling
  • Barcelona, Spania
  • Bangkok, Thailand