Keystone logo
Université Catholique de Bukavu

Université Catholique de Bukavu

Université Catholique de Bukavu

Introduksjon

DenDet katolske universitetet i Bukavu (UCB) Association, er en av ledende universiteter som utgjør Den demokratiske republikken Kongo. Ligger i hovedstaden i provinsen sør-KivuEn østlige delen av landet Patrice Emery Lumumba ble institusjonen av universitetsutdanning i privatrettslig opprettet den 21. november 1989 av resolusjon av Hans Eksellense Monseigneur Aloys MULINDWA Mutabesha, erkebiskop av Bukavu.

Under Code of Canon Law i sine kanoner 807-814 og den apostoliske konstitusjon Ex Corde Ecclesiae, 15 august 1990 om katolske universiteter og høyere instituttene,UCB skinner med trening for å overveldende sosiale mål i en Kivu-regionen, Med et nettverk av videregående skoler som tilbyr det beste av hans studenter. Lovlig, den opererer på grunnlag av Order No. ESURS / CABMIN / 1231-1291 av ministeren for høyere utdanning, Universitetet og forskning; Bestillingsnummer ESURS / CABMIN / A5 / 175/95 godkjent og anerkjent vitnemål utstedt av den; endelig avtale dekret nr 06/106 ble undertegnet av presidenten av republikken 12. juni 2006 om. Den katolske universitetet i Bukavu er i dag en av de få i landet autorisert til å drive opplæring i praktisk følgende resolusjon av departementet for høyere utdanning, universitet og vitenskapelig forskning nr 020 fra 02.04.2008.

Ved lov, denDet katolske universitetet i Bukavu bygger på følgende hovedmål:

  • Organisere universitetspedagogikk av vitenskap i alle sine former, for å fremme kongolesiske intellektuelle rammer og bidra til den samfunnsøkonomiske utviklingen av landet og spesielt i provinsen Sør-Kivu,
  • Utføre vitenskapelig forskning og publisering av vitenskapelige studier i ethvert materiale;
  • Etablere nasjonalt og internasjonalt vitenskapelig samarbeid med sikte på å sikre faglig utvikling tilpasset behovene og kulturen i det kongolesiske folket;
  • Ta med unge studenter til å forstå problemene i samfunnet, bidra aktivt til å løse og bringe sin støtte til den glatte integrering av den kongolesiske kultur i verden sivilisasjon;
  • Organisere høyere utdanning i realfag og teknologi og drive vitenskapelig forskning og publisering av vitenskapelige studier i samarbeid med andre utdannings- og forskningsinstitusjoner både lokalt og internasjonalt;
  • Bidra til utvikling av provinsen og landet ved levering av kompetanse.
ETK

DenDet katolske universitetet i Bukavu organiserer kvalitet utdanning gjennom sin Fakultet for økonomi og ledelse (Økonomistyring, Rural Economy, små og mellomstore bedrifter) høyre (Offentlig, privat og Judicial, økonomisk) medisin (General, kirurgi og fødsel, medisinsk spesialisering, Pediatrics, kirurgi og gynekologi) of Agricultural Sciences (Crop og jord Sciences) vitenskap (Computer Science) Det samfunnsvitenskapelige fakultet. en Fakultet for arkitektur og urbanisme arbeide fra studieåret 2017-2018.

Tre tusen førtiseks (3046) studenter er registrert i alle sykluser for studieåret 2016-2017 som tusen 8-127 (1827) menn og 1219 (1219) kvinner. En vitenskapelig ansatte, økt vitenskapelig gjennom årene gir en heltidsopplæring. Administrativ, teknisk og faglært bidrar til de grunnleggende målene foruniversitet. Det har i dag anlegg som blir stadig bedre på jakt etter et varig kvalitet i sine tjenester. Leksjonene finner sted i campus Bugabotil Kalambotil Karhale og innenfor veggene Bukavu Reference av Provincial General Hospital Plasseringen av amfiet Det medisinske fakultet. En rullende materiell tilpasset transport av ansatte og studenter, generell databehandling av sitt system, åpningen av trening som enhver nasjonal uten diskriminering til utlendinger og administrere for resultatene gjør dem til en institusjon referanse i provinsen og landet.

En trening rammeverk å svare på universitetet driftsforholdene tillater elevene å bedre utvikle både teoretisk læring og praktisk. En datamaskin sentrum til en gratis tjeneste for studenter og ansatte, et bibliotek med over 38 295 bind, en Provincial General Hospital i Bukavu Reference administrert avDet katolske universitetet i BukavuEn Center of Excellence for opplæring av tjenestemenn i fellesskap finansiert av Verdensbanken og den kongolesiske regjeringen, gårder 100 hektar Kavumu og 60 ha Mulume-Munene, et område på 80 hektar som gradvis bygges campus Kalambo utgjøre en referanse UBC.

Den CEGEC (Study og Training Center for Ledelse og konfliktforebygging i den afrikanske Great Lakes Region - Juridisk fakultet), den CEGEMI (Senter for forskning og lederkompetanse i gruvesektoren), den CERDHO (rettigheter forskning senter for mann og internasjonal humanitær rett), den CEFOSAR (senter for studier og reproduktiv helse trening), den CREBAC (bioetikk Center), Cappa (Support Center fremming av landbruksproduksjon), bly (Laboratorium for økonomi brukt til utvikling), SMB-start Unit (Management Unit i små og mellomstore bedrifter), de ITADES (institutt for behandling og statistiske dataanalyse ) ... er forskningssentre i regional og internasjonal dimensjon og et område for forskning og læring medlem av International Federation of katolske universiteter (IFCU), TheAgence Universitaire de la Francophonie (AUF), TheAssociation of African Universities (AAU), TheAssociation of universiteter og institutter katolske ordnede i Afrika og Madagaskar (ACUHIAM), TheDet katolske universitetet i Bukavu har flere partnere på lokalt, regionalt og internasjonalt som IITA og CIALCA RUFORUM. Super Lacus Ac Montes splendens, denDet katolske universitetet i Bukavu skinner for tjuesyv år over majestetiske Lake Kivu og åsene ovenfor. Stolt av frukten som nå kreves i alle felt både i inn- og utland, fortsetter den sin søken etter en kvalitet universitetsutdanning for å holde på de fremste radene.

I søken etter fortreffelighet, er den beste ennå ikke kommet!

vår campus

Den katolske universitetet i Bukavu organisert hans lære i fire studiesteder inkludert som Bugabo det av Karhale, den Kalambo og at av Provincial General Hospital i Bukavu referanse.

campus Bugabo

På høyden av Bugabo, er en fantastisk historisk bygning som huser den sentrale administrasjonen kontorer inkludert rektor, viserektor, General Director og Central Library. I sin nyoppussede anneks del driver Center of Excellence for opplæring av tjenestemenn samt undervisning utdannet i jus og økonomi. Han var i gamle dager et kapell - St. Therese - og senere sete for koordinering av subsidierte skoler som katolske erkebispedømmet besluttet å flytte til etableringen i 1989, University kan organisere der hans lære.

ETK

campus Karhale

Litt lenger opp er det Karhale campus på høyden med samme navn. Tidligere medisinsk laboratorium provinsen, bygningen består av to etasjer og en etasje huser Fakultet for agronomi og et hjem for studenter. Sa igjen Laboratoire Dr André Lurhuma Zirhimw'abago, til minne om denne modige lege og forsker som spesialiserer seg i kirurgi og fødsel døde i juni 1995; denne bygningen omfatter klasserom, forskningslaboratorier i agronomi og vedlagt amfi innbydende freshmen i biologi og medisin.

1

Amfiet Stanislas Haumont

Det opptar oss retten til Provincial General Hospital i Bukavu Reference er en annen læring nettstedet. Det medisinske fakultet arbeider og bruker HGPRB, drevet av den katolske universitetet i Bukavu som søker leksjoner sykehuset. Professorer gi kursene ved fakultetet er også involvert i administrasjonen av omsorg i dette sykehuset i provins interesse.

2

campus Kalambo

3

Kalambo Området består av 80 hektar og representerer fremtiden for det katolske universitetet i Bukavu kalt til å bosette seg fullt ut i de kommende dagene. Ligger ca tjue kilometer fra byen Bukavu, på en høyde med utsikt over Lake Kivu, er et stort prosjekt på gang. I form av universitetskomplekset som skal bygges er allerede gjennomført to hovedbygningene hver bolig fakultetene for økonomi, jus og Sciences etablert der siden skoleåret 2013-2014; av boliger for studenter og en agronomi laboratorium i samarbeid med IITA.

Steder

  • Bukavu

    Bugabo 02, Av. de la Mission, Commune de Kadutu Bukavu RD Congo , , Bukavu

Spørsmål