Keystone logo
Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Université Du Québec En Outaouais UQO

Introduksjon

Om UQO


University of Quebec i Outaouais, for gleden av å lære

Universitetet i Quebec Outaouais (UQO) er vokst, utviklet og tilpasset sine programmer til rytmen til kundens behov, samtidig som man tar hensyn til egenskapene til region.

Med sitt medlemskap i Université du Québec-nettverket kan UQO stole på de pedagogiske ressursene og de felles tjenestene til det største universitetssystemet i Canada.

Ligger i Gatineau, i hjertet av Outaouais, er UQO plassert i to paviljonger innen gangavstand fra hverandre, og har en geografisk og kulturell fordel. Den har fordelen av å være lokalisert i et grenseområde preget av den rike tilstedeværelsen av to kulturer som lever til rytmen av den hektiske aktiviteten til den føderale hovedstaden, Ottawa. Ikke bare til stede i urbane områder, tilbyr UQO også tjenester i periferien og arbeider for å øke sin tilstedeværelse i regionene de kommende årene.

Siden 2010 er UQO også lokalisert i Saint-Jérôme i en ny bygning på 10.132 kvadratmeter, bygget ved hjørnet av St. Joseph og Labelle-gatene, som vender mot rådhuset. Denne nye campus ønsker velkommen mer enn 2000 studenter. Det er klasserom, undervisnings- og forskningslaboratorier, et bibliotek, et didacbibliotek, kontorer, administrative områder, studentmøter og tilknyttede tjenester som kafeteria og bokhandel. spredt over seks etasjer.

Gjennom sine klasser dannet av små grupper av studenter og kvaliteten coaching det tilbyr, gir UQO en smak å lære, bygge en karriere og få en suksess i sitt liv. Ikke for stor, ikke for liten, mer human og mer vennlig! Dette er det som tiltrekker seg de 7500 studentene som registrerer seg fra hovedsakelig Outaouais, men også Øst-Ontario og resten av Quebec. UQOs rykte har selv krysset grenser og tiltrekker seg flere og flere studenter fra utlandet.


Visjon av UQO


Alle samfunnets styrker samler seg for å realisere mobilisering av prosjekter som gir livet til vår visjon: "For å være nærmere, å gå videre! ".

Individuelt og kollektivt fokuserer vi vår innsats i følgende tre strategiske retninger: berikelse av studentopplevelsen, opprettelse av programmer og utvikling av forskning samt påvirkning av vårt universitet.


I 2020

 • Vi fokuserer vår innsats på det primære formål å gi mening til alle våre handlinger: våre studenter;
 • vi våger å innovere i våre programmer, tjenester og handlinger med sikte på en bærekraftig utvikling;
 • Vi stoler på samarbeid og gjensidig hjelp til å skape meningsfulle lenker og å drive oss videre og videre.

Sammen omformer vi studentopplevelsen ved UQO.


UQOs oppdrag


UQO: Det høyeste uttrykket av kunnskap, forskning og opprettelse

Université du Québec en Outaouais, medlem av Université du Québec-nettverket, er et offentlig franskspråklig universitet og forskningsinstitusjon som ligger i Outaouais og Laurentians. I et miljø som bidrar til menneskelig interaksjon, UQO, et knutepunkt for tilgang til kunnskap, trener kvalifiserte kandidater i hver syklus og stimulerer vitenskapelig forskning og opprettelse.

UQO-studenter er sentrale i sitt oppdrag. De drar nytte av mangfoldet i sine programmer, så vel som eksepsjonell undervisning og forskning takket være erfarne professorer og kompetent medarbeidere.

UQO deltar aktivt i den økonomiske, sosiale og kulturelle utviklingen av befolkningen i de territoriene den tjener gjennom sitt engasjement i samfunnet. Koblet til både regionale og internasjonale realiteter, er UQO en strategisk aktør som bidrar til samfunnets fremgang gjennom partnerskap og prosjekter.


Verdier av UQO


Det overkommende selvet

UQO tilbyr sine studenter en akademisk opplevelse som er både engasjerende og givende, basert på ønsket om å oppdage, strukturere sin tenkning og utvikle sin kritiske følelse. Ved UQO, student suksesser, nyskapende personale prestasjoner, og oppgradere suksesser er en kollektiv stimulans til å overgå.


Excellence og Rigor

UQO er en vellykket organisasjon der alle er forpliktet til å streve for kvalitet i sine akademiske aktiviteter. UQO er et sted for kunnskapsoppbygging hvor excellence og rigor er normen og referansegrunnlaget hvor alle handlinger trekkes.


Åpnings

UQO er et franskspråklig universitet som er åpent for miljøet og verden. UQO anerkjenner betydningen av kulturelt mangfold og fremmer det. I tillegg inkorporerer den en internasjonal dimensjon i sine treningsaktiviteter.


Integritet og åpenhet

UQO favoriserer lyd og ansvarlig ledelse, mens gjenværende fokuserer på effektivitet og effektivitet. For å oppnå dette forenkler det tilgjengeligheten av informasjon og engasjement fra mennesker.


respekt

UQO fungerer i respekt for mennesker ved å plassere studentene i hjertet av sitt oppdrag og sine ansatte i sentrum av utviklingen. Det verdsetter bidragene til studenter, ansatte, kandidater og partnere, og oppfordrer til samarbeid og støtte for å skape et miljø som er rikt på menneskelige samspill.

Steder

Steder
 • Gatineau

  C.P. 1250, succursale HullGatineau (Québec) Canada , J8X 3X7, Gatineau

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
 • Saint-Jérôme

  5, rue Saint-JosephSaint-Jérôme (Québec) Canada, J7Z 0B7, Saint-Jérôme

  Spørsmål