Keystone logo
Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Introduksjon

Foretaket graduate studier ved UBD betyr medlemskap i et mangfoldig og blomstrende fagmiljø som har partnerskap over hele verden med internasjonalt anerkjente universiteter. Universitetet har en progressiv og cutting-edge forskning kultur som er intellektuelt stimulerende og faglig krevende.

På UBD, vet vi at studenter velger å gå inn masterstudier for en myriade av forskjellige grunner, og vi er svært opptatt av å støtte våre studenters ambisjoner og styrke sine ferdigheter og arbeidsevne.

En global universitet, takle globale problemer - UBD fungerer i hele verden med partnere i utdanning, næringsliv, helsevesen, utvikling, filantropi og regjeringen finner løsninger på noen av menneskehetens mest presserende problemer, og til å gjennomføre banebrytende forskning på tvers av faglige spekteret.

Å gi muligheter til å utvide omfanget av yrkesaktive befolkningen med høgare utdanning, UBD introduserer graduate programmer som elevene kan ta enten fra arbeidsplassen eller hjemme, med sitt eget tempo og gjennom ulike veier. Med en work-integrert tilnærming til læring og bruk av teknologi, vil disse mer effektive og effektive programmer tilbys på masternivå starter fra august 2017.

banner_global

Internasjonale studenter

I begynnelsen UBD åpnet sine dører for internasjonale studenter som utgjør av hovedsakelig ASEAN studenter. Mangfoldet utvidet i dag med mer kommer fra Øst-Asia (Kina og Japan), Europa, Afrika og Midt-Østen.

En rekke undergraduate, graduate og forskningsprogrammer tilbys på UBD, mens kortere programmer er også tilgjengelig som The Global Discovery-programmet og språk programmer. Engelsk er det viktigste mediet for instruksjon ved UBD og utbredt i Brunei Darussalam. Studieprogrammene som tilbys derfor, gi muligheter for internasjonale studenter å få tilgang til fremtidige ansettelser globalt. Dette miljøet gir også internasjonale studenter avenue å lære engelsk gjennom studiet og dagliglivet, noe som gjør det lettere for dem å få venner og være sosial.

UBD er en vennlig miljø og internasjonale studenter vil føle seg hjemme med utvalg av klubber og ting å gjøre. Det finnes også en rekke programmer for å sikre overgangen til nye studenter i UBD gjennom The International Student tjenesteenhet Studieseksjonen.

English Language Krav

For alle programmer, må søkere ha minst en kreditt seks i engelsk språk på GCE 'O' nivå undersøkelse eller en klasse "B" i IGCSE engelsk (som andrespråk) eller en IELTS score på 6.0 eller en TOEFL minimum samlet poengsum på 550.

42929_Facts

Steder

  • Bandar Seri Begawan

    Universiti Brunei Darussalam Tungku Link Road, BE1410, Bandar Seri Begawan

Spørsmål