Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Universiti Putra Malaysia

Introduksjon

UPM

UPM, En ledende forskningsuniversitet i Malaysia ligger i Serdang, ved siden av Malaysias administrative hovedstad; Putrajaya. Som en verdenskjent senter for læring og forskning, har UPM tiltrukket studenter og ansatte fra hele verden gjør det til et godt respektert global enhet.

Hvorfor velge UPM?

Plasseringen av UPM halvveis mellom Kuala Lumpur International Airport (KLIA) i sør og Malaysia føderale hovedstaden Kuala Lumpur i nord, er ideell for en institusjon for læring og forskning. Dette gir mulighet for privatliv og ro bidrar til intellektuelle sysler mens samtidig plasserer den innen kort kjøreavstand fra urbane attraksjoner som shopping, underholdning og servering.

Når du kommer til Malaysia på leting etter kunnskap, eller å søke en unik kulturell opplevelse, og velg Universiti Putra Malaysia (UPM), vet du at du har gjort det riktige valget, for mange gode grunner.

UPM er en av de fremste universitetene i Malaysia og også en av de fem ledende forskningsuniversiteter i landet. Det er en etablert institusjon for høyere utdanning, utrustet med en arv av kunnskap som går tilbake mer enn tre fjerdedeler av et århundre, til 1931, da det begynte som en beskjeden skole for landbruket.

I dag er UPM en av de største Malaysia offentlige universiteter med en total student befolkning på ca 30.000. Det er også en mini Samveldet av nasjoner, med mer enn 3000 internasjonale studenter fra over 60 forskjellige land. Legg til dette unike kulturelle mangfoldet i malaysiske studenter og UPM er intet mindre enn en bemerkelsesverdig smeltedigel av kulturer.

På UPM, som du vil finne i alle deler av Malaysia, har vi lært å akseptere forskjeller og funnet enhet, harmoni og fred i mangfold.

Vår visjon, misjon og mål

Som en ledende institusjon for læring, anerkjent for lederskap i forskning og innovasjon, fortsetter UPM å streve for excellence. For å motivere hele universitetssamfunnet mot å oppnå excellence, sikrer det at alle medlemmer, både studenter og medarbeidere, deler ansvaret for strengt å overholde kravene til universitetets visjon, misjon og mål.

VISJON

For å bli et universitet av internasjonal anseelse.

MISSION

For å gjøre meningsfulle bidrag til verdiskaping, nasjonsbygging og universell menneskelig fremgang gjennom utforskning og formidling av kunnskap.

MÅL

 • mål 1
  Forbedre kvalitet og konkurransekraft av Nyutdannede
 • mål 2
  Skape verdi gjennom en sterk og bærekraftig RDCE
 • mål 3
  Styrking Industri og fellesskaps Networking Services
 • mål 4
  Styrking UPM som Senter for fremragende forskning i Landbruk
 • mål 5
  Forbedre kvaliteten på Governance

Steder

 • Shah Alam

  Jalan Upm 43400 Serdang, , Shah Alam

Spørsmål