Keystone logo
University Bocconi

University Bocconi

University Bocconi

Introduksjon

Università Bocconi, grunnlagt i 1902, var det første italienske universitetet for å gi en grad i økonomi.

I århundre har Bocconi spilt en ledende rolle i Italias sosiale og økonomiske modernisering. Det har vært troverdig til grunnverdiene for å være et stort forskningsuniversitet, med demokratiske verdier og åpne for verden, så vel som økonomisk og politisk uavhengig.

Università Bocconi mener at ekspertise kun kan være basert på en persons faglige profil, samt på hans eller hennes verdier og kulturelle og etiske bakgrunn. Det er derfor Universitetet tilbyr mange aktiviteter, spesielle anledninger for at folk skal berike sin kunnskap.

I generasjoner har entreprenørstudenter kommet til Bocconi for å bli noe større. Vi tilbyr lavere, utdannet, Ph.D. og utøvende programmer til fremtidige ledere og gründere som ønsker et sterkt fundament, og et transformativt nettverk.

Hvorfor Bocconi

Bocconi er ikke bare en utdannelse. Det er et springbrett for dine ambisjoner.

I generasjoner har vi formet kunnskap og verdier til innovatører og fremtidige ledere. Vi forstår at morgendagens flotte achievers trenger mer enn kvalifikasjoner. De trenger selvtillit, visjon og et sterkt sett med verdier.

Vi ble grunnlagt i 1902 for å bidra til å fremme sosial og økonomisk fremgang over hele Europa og utover. Det er et oppdrag som deles av vårt fellesskap av over 100 000 alumni i bransjer over hele verden.

Mange skoler vil forsøke å skape deg for å passe verden. Bocconi vil forberede deg til å endre den.

Våre økonomi, ledelse og økonomi programmer er blant de beste i verden. QS World University Rankings opplistet oss blant de ti beste institusjonene i Europa på disse feltene, mens Financial Times rangerer våre Master grad i økonomi og ledelse blant de ti beste i verden.

Utdanningskvalitetsrangering i verden

Innenfor riket av internasjonal videregående opplæring, publiseres en rekke rangeringer med vidt varierende nivåer av kvalitet, metodisk rigor og autoritet. Bocconi University opptrer regelmessig i de mest fremtredende rangeringer som dekker sine kompetanseområder innen økonomi og ledelse, og mer generelt samfunnsvitenskapene.
På grunn av sin egen spesialiserte institusjon, ser Bocconi ikke ut i rangeringene som "overordnede" - det vil si QS, THE og Shanghai rangeringer - som involverer universiteter som dekker et bredt spekter av emner og felt.

Her viser vi de oppdaterte resultatene av noen av de viktigste og allment anerkjente av disse. Mer informasjon om vår stilling i andre spesialiserte eller sektorielle rangeringer vil bli publisert i seksjonene om de enkelte programmene.

1. QS (Quacquarelli Symonds)

I QS World University Ranking, utgitt av Londons baserte QS, var Bocconis verdensomspennende prestasjon i samfunnsvitenskapelige segmentet de siste tre årene som følger:

 • 2018, samfunnsvitenskap

 • 2017, samfunnsvitenskap

 • 2016, samfunnsvitenskap

QS nevner selv Bocconi i rangerings presentasjonssider, og forklarer hvorfor Bocconi ikke er oppført i den omfattende rangeringen, men bare i den mer spesifikke "samfunnsvitenskapelige" undergruppen. Se Kom-spesifikk artikkelen.

Bocconi er også omtalt i emnerangeringer publisert separat av QS:

Merk: "Employer Reputation" er en av rangeringenes indikatorer og måler selskapers meninger om kandidater fra et hvilket som helst universitet. Den øverste har en konvensjonell poengsum på 100.

2. Financial Times

Bocconi er også til stede i mange rangeringer av Financial Times. Nærmere bestemt er SDA Bocconi School of Management (Bocconi's Business School), i følgende rangeringer: MBA, Executive MBA (EMBA), Executive Education tilpassede programmer, Executive Education Open Programmer og European Business Schools. MSc kurs tilbys av Bocconi's Graduate School er oppført i Master i Management og Finance rangeringer. Her er de oppdaterte stillingene på europeisk og verdensomspennende nivå.

3. U-Multirank

Det nylig lanserte U-Multirank-prosjektet, som andre rangeringer, tar sikte på å velge et universitet, men med en helt annen tilnærming fra andre. Etter å ha satt inn de ønskede kriteriene, får brukeren en liste over universiteter med indikasjonen for hvert enkelt parameter for hvert universitets ytelse i forhold til gruppens gjennomsnitt. U-Multirank skifter dermed hovedfokuset fra den enkle posisjonen i en rangering til blandingen av karakteristikkene til et gitt universitet.

4. Shanghai Rangering

Den globale rangering av faglige emner publisert av ShanghaiRanking Consultancy viser de beste universitetene i verden i spesifikke forskningsområder. Fagfagene er delt inn i fem makroområder (naturvitenskap, ingeniørfag, livsvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap). I samfunnsvitenskapelige fag er Bocconi til stede i fem fagfag:Steder

 • Milan

  Via Roberto Sarfatti,25, 20100, Milan

 • Los Angeles

  Los Angeles, USA

  Spørsmål