Keystone logo
University College Cork

University College Cork

University College Cork

Introduksjon

Studiedestinasjon Irland - trygt, vennlig og det eneste engelskspråklige landet i EU.

University College Cork (UCC), som ligger på sørkysten av Irland, ligger på 42 hektar med pittoresk skogkledd eiendom og kun 10 minutters gange fra det pulserende Cork sentrum.

UCC har over 22 000 studenter fra over 100 land. Med nesten 4000 studenter og en tredjedel av våre ansatte fra utlandet, er UCC et sant sted for internasjonal læring.

Rangert på topp 2% av universiteter over hele verden, ble kåret Sunday Times University of the Year tre ganger i det siste tiåret, og 8 th i verden i den prestisjetunge IMPACT. Vi var også det første universitetet i verden som ble tildelt det grønne flagget for miljøvennlighet, og vi tar bærekraft veldig alvorlig her!

Når det kommer til våre studenters karrierer, er vi annerledes enn UCC med en rangering på 100. plass i verden av rekrutterere for ansettbarhet for våre nyutdannede. UCC leder sektoren i Irland på Graduate Employability. Over 90 % av alle våre nyutdannede er i arbeid eller videre studier innen ni måneder etter endt utdanning. UCCs karrieretjenester vil gjøre deg i stand til å akselerere og fremme karrieren din gjennom UCCs forpliktelse til å fremme ansettbarhet. 2 års "stay back" arbeidsvisum for studenter utenfor EU og fantastiske arbeidsplasser for alle!

University College Cork tilbyr en enestående bredde og kvalitet på bachelor- og doktorgradskurs på tvers av alle hoveddisipliner. Det er over 100 lavere grader og over 200 postgraduate kurs å velge mellom på tvers av våre 4 høgskoler:

 • College of Arts, Celtic Studies & Social Sciences
 • College of Business and Law
 • College of Science, Engineering & Food Science
 • College of Medicine & Health

Når du begynner på UCC, vil du begynne din utdanningsreise på tredje nivå ved et av de ledende irske universitetene, du vil tilhøre et levende fellesskap og vi vil hjelpe deg til å bli den personen og profesjonelle du ønsker å være #BeginBelongBecome .

Våre bachelorkurs er på bachelornivå, hvor noen har et integrert masteralternativ.

Vårt postgraduate-samfunn er bygget på et grunnlag av akademisk fortreffelighet. UCC er et miljø hvor du vil danne varige profesjonelle og personlige vennskap som vil være integrert i din intellektuelle utvikling og din fremtidige karriere. Våre postgraduate kurs inkluderer underviste mastergrader og mastergrad ved forskning, strukturerte PhD-programmer og profesjonelle doktorgrader. Våre kurs tilbys på heltid eller deltid. Vi er stolte over å ha en av de høyeste sysselsettingsratene for postgraduate i Irland med 95 % av UCC-kandidater som går i arbeid etter studiene.

Forskning

Visste du at UCC også er et av de ledende forskningsuniversitetene i Irland? Faktisk rangerer vi #1 i Irland for forskningsinntekter fra industrikilder. Vi har over 70 forskningssentre og institutter, og vi har mottatt ni European Research Council (ERC)-priser til dags dato! Som en internasjonalt konkurransedyktig, globalt fokusert, forskningsledet institusjon. UCC prioriterer forskning på områder som har betydning på høyeste internasjonale nivå. Disse inkluderer, UCCs forskning innen mat og helse, fotonikk og perinatal medisin er anerkjent som verdensledende. Flere av Irlands fremste forskningssentre er basert i UCC: Tyndall National Institute (mikrosystemer, fotonikk, nanoteknologi) og APC Microbiome Institute (alimentær helse, funksjonell mat), begge anerkjent som globale ledere. Miljøforskningsinstituttet forsker på klimatiltak, et bærekraftig samfunn og sirkulær økonomi.

Her på UCC vil vi styrke og sette deg i stand til å observere og stille spørsmål, å skille og reflektere, analysere og handle, forbedre potensialet ditt og fremme din ambisjon! Du vil ha dine egne individuelle mål, drømmer og håp for fremtiden din, og vi vil være her for å hjelpe deg med å nå dem.

Oppdag UCC - Vårt hjem, ditt hjem!

Rangeringer

I 2020 feiret University College Cork 10 år siden han ble det første universitetet i verden som ble tildelt et grønt flagg fra Foundation for Environmental Education (FEE). Green Campus innebærer et sju-trinns program og en syklus med kontinuerlig forbedring. Campusene blir fullstendig revurdert, av et panel av eksterne eksperter, hvert tredje år. UCC har vellykket fornyet sitt grønne flagg 4 ganger.

 • Første universitet i verden som mottar et grønt flagg.
 • Rangert som 9. globalt i UI Green Metric World University Ranking of Sustainable Universities.
 • Rangert som 1. i Europa for SDG 2 og 14.
 • Rangert på 32. plass i verden for innvirkning på tvers av FNs bærekraftsmål.
 • Første universitet i verden som oppnår ISO 50001 energiledelsesstandard.
 • 12 bikuber og over 700 000 honningbibestøvere basert på North Mall Campus.

University College Cork er en multi-prisvinnende institusjon med en historie med uavhengig tenkning, og vi feiret vårt 175-årsjubileum i desember 2020.

 • Kåret til Sunday Times' Årets irske universitet for 5 rekorder og 10 UCC-forskere er rangert i topp 1% av sine felt.
 • Rangert blant topp 2% av universitetene i verden og stolt over å være et universitet i helligdommen.
 • Over 90 % av studentene våre er i arbeid/videre studier og 90 % av programmene våre har utplasseringsmuligheter.
 • Verdens første grønne campus og blant de 10 beste universitetene over hele verden for bærekraft.
 • Over 200 000 alumner over hele verden med 5 kapitler i 3 land.

Statistikk

 • Andelen ansatte med akademiske eller forskerstillinger (%) 57,7
 • Andelen vitenskapelig ansatte med doktorgradskompetanse (%) 78,6
 • Andel forskeransatte i samsvar med forskerkarrierestrukturen (%) 99,7
 • 4 høyskoler
 • 28 skoler
 • 139 avdelinger

  Campus funksjoner

  UCCs livlige og åpne campus har mye å tilby studentene. Vi har totalt 57 klubber og 110 foreninger som tilbyr mer enn 4000 arrangementer årlig. Det er noe for enhver smak på UCC!

  UCC kan skryte av et toppmoderne sportsanlegg, Mardyke Arena, og sport spiller en viktig rolle i å koble studenter og engasjere seg i det bredere samfunnet. Våre studenter og alumner vant flere medaljer i OL i Tokyo 2020, du vil være i godt selskap her!

  Den nye Huben ved UCC skaper en innovativ og inkluderende sosial dynamikk i sentrum av campus som legger til rette for læringsfellesskap, nettverk, studentinteraksjon, internasjonalisering og studentvennlig tjenestetilbud.

  Student- og byliv

  Kåret til den beste studentopplevelsen i 2020 og igjen i 2021, kan internasjonale studenter fordype seg i den rike sosiale og kulturelle opplevelsen ved UCC. Cork tilbyr studentene alle fordelene til en livlig, livlig og kosmopolitisk by, samtidig som den beholder en liten by-kjennskap, og UCC-studenter kan enkelt navigere i byen til fots. Byen og universitetet jobber godt sammen for å gi studentene en rik akademisk og utenomfaglig opplevelse. Cork er kjent som mathovedstaden i Irland. «Lonely Planet» oppsummerte det fint da de skrev at «Alt bra med Irland kan finnes i County Cork». Byen ligger også sammen med den verdensberømte "Wild Atlantic Way", mens flyplassen er en sann inngangsport til Europa.

  Overnatting

  Kåret til den grønneste og også sikreste campus i Irland og en av de sikreste i verden. Det er fem spesialbygde studentleilighetskomplekser drevet av UCC Campus Accommodation, alle ligger innen gangavstand fra hovedcampus.

  Grønn Campus

  Green Campus var ideen til våre egne Environmental Society (EnviroSoc)-studenter som for 15 år siden uttrykte bekymring over miljøledelsespraksis på campus. Formannen for det samfunnet fungerer nå som medformann for vår Green Campus Committee (GCC). Nestpresidenten i studentforeningen vår er den andre medlederen. GCC er studentledet og støttes sterkt av UCC Societies Guild and Clubs Executive. Sentrale ansatte med ansvar for universitetsdriften sitter også i Green Campus Committee. Komiteen møtes hver fjortende dag og er hovedveien for studenters deltakelse i universitetsledelse for bærekraft. GCC mater inn i halvårlige møter i Green Forum som ledes av vår midlertidige universitetspresident, prof. John O'Halloran, og vår direktør for bygninger og eiendom, Mark Poland. Green Forum tar sitt medlemskap fra alle funksjoner innen universitetet, inkludert kolleger fra bygninger og eiendommer, innkjøp, tjenesteleverandører, undervisning og læring, forskning og studentledere. Forumet sikrer kontinuitet og strategisk tilsyn gjennom hele den akademiske syklusen.

  UCC presterer konsekvent svært høyt i internasjonale bærekraftsrangeringer (UI Green Metric, THE Impact Ranking) og var det første universitetet utenfor Nord-Amerika som ble tildelt en gullstjerne fra Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education. Vi er medlem av EAUC, Alliance for Sustainability Leadership in Higher Education, og er underskrivere av SDG Accord, høyere utdannings kollektive svar på FNs bærekraftsmål.

   Stipend og finansiering

   Steder

   • Cork

    College Road, , Cork

   Spørsmål