Keystone logo
University College Dublin

University College Dublin

University College Dublin

Introduksjon

Det er så mange grunner til at en internasjonal masterstudent vil studere i Irland og ved University College Dublin (UCD).

Irland er et ideelt reisemål for en internasjonal student som ønsker utdanning i verdensklasse i et progressivt, innovativt land med lovende karrieremuligheter. Det er også perfekt for studenter som er interessert i fantastisk natur, vakre kyst- og fjellturer, gammel kultur og arkitektur.

Nyutdannede som ønsker å bli værende lenge etter at de har fullført studiene og forfølge en karriere, vil gjerne vite at de kan benytte seg av et toårig oppholdsreisevisum.

Studer i utlandet i Irland

Irland er et veldig trygt, vennlig og imøtekommende land. På Global Peace Index er Irland rangert som 3. i verden, og 13. i World Happiness Index. Unge irere har den fjerde høyeste utdanningsstandarden i verden, ifølge OECD 2019 Education-rapporten.

Bloomberg Innovation Index 2021 har rangert Irland som det 17. mest innovative landet i verden. Irland er også hjemsted for fem av Forbes Topp 10-selskaper; Apple, Google, Alphabet, Amazon og Samsung.

Hvorfor skal en internasjonal masterstudent studere ved UCD?

Etablert i 1854, er det nå 38 000 studenter som studerer ved UCD. Omtrent 12 000 er masterstudenter.

Gjennom seks høyskoler tilbyr UCD Irlands mest mangfoldige utvalg av kandidatmuligheter. Masterprogrammer ledes av akademiske eksperter og tilbyr internasjonale kandidatstudenter uovertruffen valg på alle nivåer. UCDs utdanningsprogrammer er anerkjent og verdsatt av akademiske institusjoner og arbeidsgivere rundt om i verden. UCD tilbyr doktorgradsstudier, underviste og forskerutdanninger, diplomeksamener, sertifikatprogrammer og høyere vitnemål. Lærte programmer er modulert for å lette tilgang, fortsatt profesjonell utvikling og livslang læring.

UCD Alumni Network er innflytelsesrikt, vellykket, aktivt og virkelig internasjonalt. Mange av de 300 000 UCD globale alumninettverket, som bor i 184 land, har stillinger i ledende organisasjoner rundt om i verden. Så snart en student melder seg på UCD, har de umiddelbar tilgang til den digitale plattformen til UCD Alumni Network hvor de kan få kontakt med internasjonale alumner over hele verden og dra nytte av deres råd og innsikt.

UCD Careers Network tilbyr karrieretjenester i verdensklasse til våre masterstudenter. Gjennom Jumpstart -programmet begynner internasjonale studenter med forberedelsene før de ankommer campus. De har tilgang til intervjuforberedelse, internshipmuligheter og alumni -forbindelser.

Statistikk

University College Dublin er det beste universitetet for internasjonale studenter i Irland med over 9500 studenter fra mer enn 152 land som studerer ved UCD.

Det er mange karrieremuligheter åpne for deg når du uteksamineres fra UCD. Vi er rangert som nummer 1 i Irland for graduate employability av QS World Rankings. UCD har vært nummer 1 i fem år på rad.

  Campus funksjoner

  UCD ligger på 133 hektar vakkert, grønt parklandskap – en av de største urbane campusene i Europa. Studenter bor og studerer i moderne bygninger i verdensklasse omgitt av vakkert, grønt parklandskap, dyreliv og fantastiske fasiliteter. Ta vår 3D-campustur for å oppleve det selv!

  Noen av de verdensledende fasilitetene våre studenter drar nytte av inkluderer UCD O'Brien Center for Science, UCD Sutherland School of Law og UCD Lochlan Quinn School of Business.

  Internasjonalt studentliv ved UCD

  På UCD drar studentene våre fordel av en unik opplevelse i verdensklasse, gjennom engasjement i klubber, samfunn og idretter, muligheter for frivillig arbeid og eksponering for aktive og uavhengige læringsstrategier.

  UCD -studenter er de mest engasjerte i Irland med over 100 klubber og samfunn der de kan utforske nye interesser og vennskap. Disse erfaringene og campusmiljøet vårt betyr at UCD tilbyr opplevelser uten sidestykke for studenter som ønsker å studere i utlandet. Våre studenter liker skogsturer, naturmangfoldsområder, wildflower -enger, i tillegg til fremragende idrettsanlegg, helse- og treningssenter og UCD Student Center.

   Opptak

   Å søke på UCD gjøres alltid online - du kan søke enkelt og raskt på nettsiden vår på www.ucd.ie/global/apply

   Har et spørsmål? Hvorfor sjekker du ikke vår FAQ-side for applikasjoner ved å klikke på Hvordan søke-knappen nedenfor?

   Visumkrav

   Noen, men ikke alle, studenter vil kreve et innreisevisum for Irland. Alle studenter fra utenfor EU/EØS må overholde irske immigrasjonskrav, som kan være forskjellige for hvert land.

   Sjekk den irske immigrasjonstjenesten nettside for å se om du trenger visum.

   Stipend og finansiering

   Stipend for internasjonale masterstudenter

   Det er et bredt utvalg av stipender og priser for internasjonale studenter ved UCD. Disse prisene er høyt ansett av arbeidsgivere og industri og feirer de forskjellige talentene til studentene våre. Det er også en rekke Global Excellence-stipend tilgjengelig for internasjonale studenter. De er konkurransedyktig tildelt basert på akademisk fortjeneste og tilbys av land og/eller disiplin. Studentene må ha et tilbud før de kan søke om stipend. Fullstendige vilkår og betingelser gjelder.

   Rangeringer

   UCD er rangert i topp 1% av høyere utdanningsinstitusjoner over hele verden. I 2023 QS World University Rankings ble UCD plassert 181 i verden.

   I 2023 QS World Subject Rankings ble UCD kåret til de beste universitetene globalt med 42 verdensrangerte fag og 4 topp-50. Universitetets beste prestasjoner var i Library and Information Management, som rangerte på 23. plass. Library and Information Management var også Irlands høyest rangerte program i årets oppføringer. Også inkludert på topp 50 var tre andre fagområder ved UCD, nemlig engelsk språk og litteratur og veterinærvitenskap begge rangert på 39. plass. Petroleum Engineering var på 40. plass.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

   Steder

   • Dublin

    University College Dublin, Belfield, , Dublin

    Spørsmål