Keystone logo
University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

Introduksjon

Ved University of Alaska Anchorage kan du forfølge drømmen din om å bli ingeniør eller informatiker mens du bor i Anchorage - forretnings-, industri-, kultur- og rekreasjonssenteret i Alaska. 74% av våre jobbsøkende studenter har jobb før de fullfører!

Som undergraduate kan du forfølge bachelorgrader i sivil, mekanisk, elektrisk, datasystemteknikk, informatikk eller geomatikk (kartlegging og kartlegging), og oppgradere i prosjektledelse, maskin- eller byggteknikk. Vi tilbyr også samarbeidsgrader i kjemiteknikk (med WSU), og gruvedrift og geologisk ingeniørfag, og en doktorgrad. i ingeniørfag ved University of Alaska Fairbanks.

Arbeidsdepartementet i Alaska har anslått at staten vil trenge 300 nye fagpersoner innen datamaskiner og ingeniører årlig gjennom 2022 - 96 nye stillinger og 204 for å erstatte pensjonister. UAA's College of Engineering er forpliktet til å produsere banebrytende kandidater som er klare til å stimulere statens voksende ingeniørfellesskap.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Anchorage

    Providence Drive,3211, 99508, Anchorage

    Spørsmål