Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Introduksjon

Vil du gjøre en forskjell og være med å forme verden vi lever i? Brenner du for problemløsning? Vil du jobbe med noen av de beste forskerne i verden for å gi løsninger på dagens og fremtidige globale problemer?

I så fall kan University of Birmingham være det rette valget for deg. College of Engineering and Physical Sciences er ledende innen banebrytende utdanning, forskning og utvikling på tvers av ulike sektorer, som ingeniørfag, industri, teknologi, energi, helsevesen og mye mer. Å studere med oss vil ikke bare være neste steg på karriereveien din, men vil gjøre deg i stand til å bidra til å gjøre verden til et mer avansert, robust og bærekraftig sted.

Hvorfor studere ved University of Birmingham?

 • Vi er et globalt topp 100 universitet og er rangert som topp 20 i flere britiske ligatabeller
 • Vi har blitt kåret til det mest målrettede universitetet av Storbritannias topp 100 utdannede arbeidsgivere (The Graduate Market i 2021
 • 87 % av forskningen vår har en global innvirkning (REF 2014)
 • Tallrike UiB-alumner og ansatte har vært involvert i arbeid som er anerkjent med Nobelpriser
 • Det er et vell av ansettelsesstøttetjenester tilgjengelig for studenter. Høgskolen og vårt karrierenettverk kan gi deg praktiske råd og ferdigheter for karriereutvikling. Vi har også utmerkede industrielle forbindelser med globale selskaper, som Rolls Royce og Jaguar Land Rover, som gir studentene våre muligheter til å få innsikt og erfaring fra bransjen.
 • Du kan motta et Commonwealth-stipend verdt £3 000 eller et Global Masters-stipend verdt £10 000 hvis du starter studiene i september 2021. Informasjon og kvalifikasjonskriterier for begge prisene er tilgjengelig på nettstedet vårt.

Campus funksjoner

Universitetet ligger på en tradisjonell 'redbrick'-campus, ofte kåret til en av de vakreste i Storbritannia, og har et levende internasjonalt fellesskap av studenter fra over 150 forskjellige land. Med en kombinasjon av historisk og moderne arkitektur, grønne, grønne uterom og toppmoderne læringsfasiliteter og utstyr, er vår Edgbaston-campus et inspirerende miljø å være i for studiene.

Byen Birmingham

Bare en 7-minutters togtur unna vår on-campus University togstasjon, ligger hjertet av Birmingham sentrum, noe som gjør det enkelt å reise til andre steder i landet. Med en levende og blomstrende atmosfære og et vell av attraksjoner og underholdning for å holde deg opptatt, er det mye å oppleve i byen. Enten det er shopping, sport, å nyte kulturen eller eksperimentere med mat, er det noe for enhver smak her. Faktisk elsker studentene våre Birmingham så mye at 48 % bestemmer seg for å bli i regionen etter at de er ferdige.

  Steder

  • Birmingham

   University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  Spørsmål