Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Introduksjon

Vil du gjøre en forskjell og være med å forme verden vi lever i? Brenner du for problemløsning? Vil du jobbe med noen av de beste forskerne i verden for å gi løsninger på dagens og fremtidige globale problemer?

I så fall kan University of Birmingham være det rette valget for deg. College of Engineering and Physical Sciences er ledende innen banebrytende utdanning, forskning og utvikling på tvers av ulike sektorer, som ingeniørfag, industri, teknologi, energi, helsevesen og mye mer. Å studere med oss vil ikke bare være neste steg på karriereveien din, men vil gjøre deg i stand til å bidra til å gjøre verden til et mer avansert, robust og bærekraftig sted.

Hvorfor studere ved University of Birmingham?

  • Vi er et globalt topp 100 universitet og er rangert som topp 20 i flere britiske ligatabeller
  • Vi har blitt kåret til det mest målrettede universitetet av Storbritannias topp 100 utdannede arbeidsgivere (The Graduate Market i 2021
  • 87 % av forskningen vår har en global innvirkning (REF 2014)
  • Tallrike UiB-alumner og ansatte har vært involvert i arbeid som er anerkjent med Nobelpriser
  • Det er et vell av ansettelsesstøttetjenester tilgjengelig for studenter. Høgskolen og vårt karrierenettverk kan gi deg praktiske råd og ferdigheter for karriereutvikling. Vi har også utmerkede industrielle forbindelser med globale selskaper, som Rolls Royce og Jaguar Land Rover, som gir studentene våre muligheter til å få innsikt og erfaring fra bransjen.
  • Du kan motta et Commonwealth-stipend verdt £3 000 eller et Global Masters-stipend verdt £10 000 hvis du starter studiene i september 2021. Informasjon og kvalifikasjonskriterier for begge prisene er tilgjengelig på nettstedet vårt.

Steder

  • Birmingham

    University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

Spørsmål