Keystone logo
University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Introduksjon

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah ble først opprettet i 2008 og er lisensiert av regjeringen i Ras Al Khaimah. Vi tilbyr studenter og studenter innen flere fagområder.

Akademisk senter spesialiserer seg på områder som; Regnskap, sivilingeniør, maskinteknikk, elektro- og elektronikkteknikk, bedriftsledelse, juss, psykologi og databehandling. Studenter fra ulike akademiske bakgrunner og nivåer kan bli med på University of Bolton Academic Center som et middel til å tjene sine undergraduate og postgraduate grader. Akademisk senter ligger i et spesialbygd anlegg som bare er en del av vår forpliktelse til å tilby en best mulig opplevelse for studentene. Alle akademiske programmer er plassert sammen på denne campus sammen med grunnprogrammene, som vi tilbyr som en godkjent inngangsvei til University of Bolton-programmene.

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah er den første institusjonen som søker og sikrer en driftslisens fra RAK EZ, som har et nyetablert lisensieringsregime inkludert en omfattende kvalitetssikringsprosess som alle akademiske institusjoner i Emiratet nå må fungere å overholde. WINC var stolt den første institusjonen som fikk denne lisensen.

Akademisk senter opererer fra et 42 000 kvadratmeter stort anlegg som rommer klasserom, forelesningssaler, kontorlokaler, et bibliotek og ingeniør- og datalaboratorier. I tillegg har studentene våre tilgang til en rekke læreplaner og utenomfaglige fasiliteter på campus gjennom det lenge etablerte og aktive studentrådet. Også tilgjengelig er studentboliger som tilbyr kvalitetsinnkvartering og tjenester til en rimelig pris, rett på stedet.

Western International College (WINC) opererer under handelslisensen til Western International Corporation, som er den nylig navngitte Academic Infrastructure Provider til University of Bolton og dets Academic Center-franchise i Ras Al Khaimah. Western International College, Western International Corporation & University of Bolton, og Academic Center - Ras Al Khaimah er alle en del av den samme utdanningsinstitusjonen som har vært i drift i Ras Al Khaimah siden 2008.

128487_people-coffee-notes-tea.jpg

University of Bolton, Academic Centre- Ras Al Khaimah tilbyr følgende programmer:

Undergraduate programmer

 • BIng (Hons) i maskinteknikk
 • BIng (Hons) i sivilingeniør
 • BIng (Hons) med avansert status i elektro- og elektronikkteknikk
 • BSc (Hons) i bedriftsledelse
 • BA (Hons) i regnskap
 • BSc (Hons) i databehandling
 • BA (Hons) i jus
 • BSc (Hons) i psykologi

Postgraduate Programmer

 • Master of Business Administration (Executive – for kandidater med en akkreditert bachelorgrad og 3+ års arbeidserfaring på veiledernivå)
 • MBA Top Up (for kandidater som har en etterutdanning, men ikke en MBA)
 • MSc i informasjonsteknologi
 • MSc i byggeprosjektledelse

Hvorfor University of Bolton, Academic Center RAK?

Rimelig studieavgift

University of Bolton Academic Center tilbyr programmer til subsidierte studieavgifter, som er halvparten av studieavgiften på hovedcampus Storbritannia for å gi både lokale og internasjonale studenter en mulighet til å få den mest verdifulle britiske utdanningen i UAE.

Ekte og akkreditert britisk grad

University of Bolton Academic Center i RAK tilbyr akkrediterte British Honours-grader fra University of Bolton, Storbritannia. Dette er de samme gradene som tilbys til studenter som studerer på hovedcampus i Storbritannia, med karakterutskriftene som nevner studiestedet som RAK.

Campus fasiliteter

Det 42 000 kvadratmeter store anlegget rommer klasserom, forelesningssaler, kontorlokaler, bibliotek og ingeniør- og databehandlingslaboratorier. I tillegg har studentene også tilgang til et spesialbygget treningssenter og treningssenter med aerob- og vekttreningsutstyr, og utendørs idrettsanlegg inkluderer basketballbaner, tennisplener, en fotballbane og volleyballbaner. Studentboliger som også tilbyr kvalitetsovernatting og tjenester som er separate for jenter og gutter med 24/7 sikkerhet på campus.

Overfør alternativer til UK Campus / Study Trips

Alle studentene som studerer ved University Academic Centre har muligheten til å overføre til hovedcampus i Storbritannia. Studentene kan også besøke foreldreområdet på en studietur som skjer regelmessig.

Studentinnkvartering

Det er et eget toppmoderne vandrerhjem for jenter og gutter med 24/7 vakthold på campus.

Akademiske meritter stipend

University Academic Center tilbyr akademiske meritterstipender verdt 1 million AED på årlig basis. Disse stipendene tildeles basert på studentens faglige prestasjoner innenfor det respektive landet og ved Universitetssenteret i RAK.

Internship og plasseringsmuligheter

Universitetssenteret har vært tilknyttet mer enn 200 selskaper i UAE. Studentene blir oppfordret til å satse på praksisplasser i løpet av sommersemesterne, og det er lett tilgjengelig hjelp til å sikre endelige plasseringer.

Visa-behandling

Alle studentene som studerer ved University Academic Center er sponset av universitetet, og visumbehandlingen er svært pålitelig med raske behandlingstider.

Over 90 % av studentene våre finner lønnsomt arbeid innen tre måneder etter at de er uteksaminert, og campus er godt tjent med omfattende koblinger den opprettholder med over 200 selskaper som tilbyr praksisplasser og plasseringsmuligheter til studentene våre.

Steder

 • Ras Al-Khaimah

  Al Hudaiba – Burairat P.O.Box: 16038, , Ras Al-Khaimah

Spørsmål