Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Introduksjon

Gjør kunnskapsarbeid

Ved University of Bradford vil du dra nytte av - og være en del av - undervisning og forskning som utnytter teknologi til beste for samfunnet.

Du lærer av akademiske eksperter og bransjeeksperter som former fremtiden til sektorene sine i fasiliteter i verdensklasse. Vi har investert millioner av kilo i høyteknologiske læringsmiljøer, for eksempel vårt motion capture-studio og nye School of Management-fasiliteter.

I løpet av din tid med oss kan du bli den aller beste versjonen av deg selv. Universitetet er et sted hvor du kan utvide tankene dine og få livslange venner; hvor du kan vokse, lære, oppleve. Hvor du kan høre hjemme, og hvor vi støtter deg hvert eneste trinn.

kurs

Vi tilbyr over 100 studenter og mer enn 200 undervise-, forsknings- og CPD-kurs. Disse leveres på tvers av våre fire fakulteter:

 • Biovitenskap
 • Helse studier
 • Ledelse, jus og samfunnsvitenskap
 • Ingeniørvitenskap og informatikk

Mange av kursene våre er designet med innspill fra bransjeeksperter og partnere, og flere har faglig, lovfestet eller lovgivende organ akkreditering eller godkjenning, noe som betyr at du vil utvikle ferdigheter som verdsettes høyt av arbeidsgivere.

Du vil lære av akademiske eksperter og bransjeeksperter som former fremtiden for sektorene sine. Du studerer i fasiliteter i verdensklasse - vi har investert millioner av kilo i høyteknologiske læringsmiljøer, for eksempel vårt motion capture studio og Digital Health Enterprise Zone.

Vi ser enkeltpersoner og potensialet deres, jobber hardt for å fjerne hindringene for å lykkes, og sørger for at studentene våre forstår at de er i stand til å gå videre og gjøre positive endringer for alle fremtidene våre gjennom sine erfaringer og utdanning.

Forskning

University of Bradford har over 50 års forskningserfaring og er rangert som topp 50 i Storbritannia (REF 2014) for forskningskvalitet. Tre fjerdedeler av forskningen vår klassifiseres som verdensledende eller internasjonalt utmerket.

Vi tilbyr varierte forskermuligheter på forskningsnivå på våre fire fakulteter.

Campus funksjoner

Du finner alt du trenger på City Campus, enten du studerer, slapper av eller er sosial. Den har den typen fellesskapsstemning du ikke finner andre steder. Det er et vennlig, imøtekommende sted hvor store ting skjer.

City Campus er et knutepunkt for studentaktivitet. Det er hjemmet til Student Central – basen for University of Bradford Students' Union og 24-timers bibliotek. Unique treningsstudio tilbyr nyoppgraderte idrettsanlegg, og studentboligen vår The Green ligger midt i hjertet av campus.

Uvanlig for en campus i sentrum har vi også rikelig med grøntarealer. Du vil ikke slite med å finne et rolig sted utendørs for å studere, slappe av eller spille sport i de varmere månedene.

  Rangeringer

  Årets universitet for sosial inkludering

  University of Bradford er et av Storbritannias mest varierte universiteter. The Times Good University Guide 2020 kåret oss til Årets universitet for sosial inkludering" som en anerkjennelse for vår dedikasjon til suksess for mennesker uavhengig av deres bakgrunn, identitet, tro og utfordringer.

  Opptakskrav til programmet

  Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

  Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

  Steder

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Spørsmål