Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Introduksjon

Få kunnskap til å fungere

På University of Bradford vil du dra nytte av - og være en del av - undervisning og forskning som utnytter teknologi til beste for samfunnet.

Du lærer av akademikere og bransjeeksperter som former fremtiden for sine sektorer i fasiliteter i verdensklasse. Vi har investert millioner av pund i høyteknologiske læringsmiljøer, for eksempel vårt motion capture studio og nye School of Management-fasiliteter.

I løpet av din tid hos oss kan du bli den aller beste versjonen av deg selv. Universitetet er et sted hvor du kan utvide tankene dine og få livslange venner; hvor du kan vokse, lære, oppleve. Hvor du kan høre til, og hvor vi støtter deg hvert trinn på veien.

Kurs

Vi tilbyr over 100 bachelorprogrammer og mer enn 200 forsker- og CPD -kurs. Disse leveres på tvers av våre fire fakulteter:

 • Biovitenskap
 • Helse studier
 • Ledelse, jus og samfunnsvitenskap
 • Engineering and Informatics

Mange av våre kurs er designet med innspill fra bransjeeksperter og partnere, og flere har faglig, lovfestet eller regulerende organ akkreditering eller godkjenning, noe som betyr at du vil utvikle ferdigheter som er høyt verdsatt av arbeidsgivere.

129527_engineering-student.jpg

Du vil lære av akademiske og bransjeeksperter som former fremtiden for sine sektorer. Du vil studere i fasiliteter i verdensklasse-vi har investert millioner av pund i høyteknologiske læringsmiljøer, for eksempel vårt motion capture studio og Digital Health Enterprise Zone.

Vår campus

Du finner alt du trenger på City Campus, enten du studerer, slapper av eller omgås. Den har den slags fellesskapets atmosfære du ikke finner andre steder. Det er et vennlig og imøtekommende sted hvor store ting skjer.

City Campus er et knutepunkt for studentaktivitet. Det er hjemmet til Student Central-basen for University of Bradford Studenters Union og 24-timers bibliotek. Det unike treningsstudioet tilbyr nylig oppgraderte idrettsanlegg, og studentbyen The Green ligger midt i hjertet av campus.

Uvanlig for et bysentrum, har vi også rikelig med grøntområder. Du vil ikke slite med å finne et stille sted å studere, slappe av eller spille sport i de varmere månedene.

129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Årets universitet for sosial inkludering

University of Bradford er et av Storbritannias mest mangfoldige universiteter. The Times Good University Guide 2020 kåret oss til Årets universitet for sosial inkludering "som en anerkjennelse for vårt engasjement for suksess for mennesker uansett bakgrunn, identitet, tro og utfordringer.

129529_bradford-universitet-av-året-for-sosial inkludering-2020.jpg

Vi ser enkeltpersoner og deres potensial, jobber hardt for å fjerne hindringene for suksess, og sikrer at elevene forstår at de er i stand til å gå videre og gjøre positive endringer for all vår fremtid gjennom sine erfaringer og utdannelse.

Forskning

University of Bradford har over 50 års forskningserfaring og er rangert blant de 50 beste i Storbritannia (REF 2014) for forskningskvalitet. Tre fjerdedeler av forskningen vår er klassifisert som enten verdensledende eller internasjonalt utmerket.

Vi tilbyr varierte forskermuligheter på tvers av våre fire fakulteter.

Campus funksjoner

Du finner alt du trenger på City Campus, enten du studerer, slapper av eller er sosial. Den har den typen fellesskapsstemning du ikke finner andre steder. Det er et vennlig, imøtekommende sted hvor store ting skjer.

City Campus er et knutepunkt for studentaktivitet. Det er hjemmet til Student Central – basen for University of Bradford Students' Union og 24-timers bibliotek. Unique treningsstudio tilbyr nyoppgraderte idrettsanlegg, og studentboligen vår The Green ligger midt i hjertet av campus.

Uvanlig for en campus i sentrum har vi også rikelig med grøntarealer. Du vil ikke slite med å finne et rolig sted utendørs for å studere, slappe av eller spille sport i de varmere månedene.

  Rangeringer

  Årets universitet for sosial inkludering

  University of Bradford er et av Storbritannias mest varierte universiteter. The Times Good University Guide 2020 kåret oss til Årets universitet for sosial inkludering" som en anerkjennelse for vår dedikasjon til suksess for mennesker uavhengig av deres bakgrunn, identitet, tro og utfordringer.

  Steder

  Steder
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Spørsmål