Keystone logo
© Eva Dang
University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

Introduksjon

Hvorfor Cambridge?

Etterutdanning handler om deg. Målet vårt er å bringe Cambridge sinn og ideer til deg, å tilby deg læringsopplevelser som begeistrer, inspirerer og motiverer deg.

Du kan komme for en dag eller en sommer, og lære mer om et emne som interesserer deg, eller du kan melde deg på et deltidsprogram som vil utfordre deg til å skyve grensene dine inn i nye områder.

Veilederne våre er eksperter på sine felt som forstår behovene til voksne og deltidsstudenter. De er dyktige til å bringe læring til live, og du vil finne deg selv å lære, vokse og oppnå mer enn du forventer.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til å fortsette utdannelsen din med et av verdens store universiteter.

Young people in conversation

Profesjonell utvikling

Styrke dine faglige ferdigheter og karriereutsikter med et faglig utviklingskurs ledet av bransjeeksperter.

Velg mellom et bredt spekter av fagområder, inkludert coaching, internasjonal utvikling, ledelse, jus, medisin og psykologi.

Kursene våre er utviklet med veiledning og kompetanse fra profesjonelle organer og organisasjoner, og med innspill fra Cambridge University avdelinger og akademikere.

Personlig berikelse

Etterutdanning ved Cambridge tilbyr et levende og mangfoldig utvalg av fag og kurs for personlig berikelse så vel som faglig utvikling.

Vi tilbyr korte ikke-studiepoeng, bolig- og sommerprogrammer, og deltid, prisbelønte programmer som spenner fra grunnfagssertifikater til deltidsstudier.

Kurs finner sted hele året. Mange blir undervist på vårt viktigste campus, Madingley Hall; selv om vi også tilbyr noen kurs i Cambridge sentrum, og online. Vår fleksible tilnærming til læring gjør University of Cambridge tilgjengelig for alle.

Steder

  • Madingley

    Institute of Continuing Education Madingley Hall, CB23 8AQ, Madingley

    Spørsmål