Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Mastergrad i "Arkitektur - interiørdesign og for autonomi" på engelsk med East China Normal University of Shanghai / CHINA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Mastergrad i "Arkitektur - interiørdesign og for autonomi" på engelsk med East China Normal University of Shanghai / CHINA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Som en del av det toårige studiet i "Architecture_Interior Design and for Autonomy" på engelsk, mastergrad i klasse LM-4 Architecture and building engineering-architecture, signerte Institutt for arkitektur og industridesign "Luigi Vanvitelli" (DADI) to internasjonale avtaler om etablering av to doble grader, den ene i 2015 og den andre i 2016. Den første, i arkitektur, med fakultetet for ingeniørfag og arkitektur ved Okan -universitetet i Istanbul, ble regelmessig aktivert i AY 2015/16 med første utveksling av studenter i de to semesterene av 1. år; den andre, i arkitektur og kunst, vil bli aktivert fra og med AY 2017/18 med School of Design ved East China Normal University (ECNU) i Shanghai.

Den andre, med Shanghai ECNU, gir studentene muligheten til å forfølge en dobbel mastergrad i arkitektur og kunst. East China Normal University (ECNU) ble grunnlagt i Shanghai i 1951 og er et av de mest prestisjefylte universitetene i Kina og det første som ble etablert i landet etter etableringen av Folkerepublikken Kina. Med to studiesteder i distriktet Minhang og Putuo, og med et samlet areal på over 207 hektar, har ECNU lenge vært kjent for å være et hageuniversitet. ECNU legger stor vekt på utviklingen av internasjonalisering og har et utmerket rykte over hele verden. Universitetet har aktivert utvekslings- og samarbeidsprosjekter med mer enn 150 internasjonalt anerkjente universiteter. Det er omtrent 5000 utenlandske studenter som studerer ved ECNU. Designskolen ble grunnlagt i september 2004. Den har 4 avdelinger: visuell kommunikasjon, produktdesign, miljøkunst og offentlig kunst I. 4 avdelinger er deretter delt inn i 11 spesialiseringsgrupper, inkludert visuell kommunikasjon, produktdesign, landskapsdesign, interiør design, displaydesign, animasjonsdesign, videokommunikasjon, digital kunst, merkedesign og ledelse, offentlig kunst og motedesign. Designskolen ligger i det sentrale distriktet i Shanghai, på et moderne campus, og er utstyrt med eksklusivt utstyr og fasiliteter, for eksempel designsenteret, som dekker 3000 kvadratmeter, inkludert et profesjonelt design- og motelaboratorium. Senter som dekker 2700 kvadratmeter. Kjerneverdien til ECNU School of Design er Humanity Design, som støtter integrering av natur, vitenskap, kunst og menneskehet. I tillegg har School of Design inngått et langsiktig samarbeid med mer enn 20 kunst- og designgymnas i Europa og USA. Flere titalls internasjonale workshops og sommerprogrammer i utlandet lanseres hvert år. Den årlige sysselsettingsgraden for kandidatene er over 97%.

Kurset - som varer to år, for SUN -studenter (mens det er tre år, for ECNU) - gir et opplæringskurs designet sammen med det kinesiske universitetet med en mobilitetstid fra første semester til andre år (med videre online kurs for utvikling av ECNU i andre semester); innebærer utgivelse, på slutten av studieperioden, av en dobbel grad i arkitektur og kunst. Oppgaven vil bli utarbeidet med to veiledere, en fra SUN og den andre fra ECNU.

MOTTAKERE OG TILBUD

På International Master's Degree Course in "Architecture_Interior Design and for Autonomy" (APIA i EN) aktivert i samarbeid med Fakultet for ingeniørfag og arkitektur ved Okan University i Istanbul og med School of Design ved East China Normal University of Shanghai, treårige nyutdannede i arkitekturvitenskap (grad klasse L17) og alle som har oppnådd en førsteklasses grad i andre klasser (for eksempel L04 - klasse av grader i industriell design) kan få tilgang til, etter å ha fylt noen opplæringskreditter, å konsolidere utarbeidelse av fremtidige arkitekter. For dette formål vil Institutt for arkitektur og industriell design, fra begynnelsen av neste studieår, aktivere "utbedringskurs" for å lette tilgangen til APIA -kurset. Gradsstudiet er lokalt programmert, og derfor trenger ikke kandidater fra andre gradsklasser enn L17 å ta opptaksprøven som kreves for nasjonalt programmerte arkitekturprogrammer. For å få tilgang til CdS må kandidatene demonstrere kunnskaper i det engelske språket (minst nivå B19 ved å vise passende sertifisering eller ved å ta en test på avdelingens hovedkvarter.

De som bestemmer seg for å melde seg på International Master's Degree Course in “Architecture_Design of the Interior and for Autonomy” (APIA i EN) vil kunne søke om stipendene som årlig tildeles av SUN. En del av disse stipendene er forbeholdt utenlandske studenter.

Programresultat

Om skolen

Spørsmål