Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Mastergrad i "Arkitektur - interiørdesign og for autonomi" på engelsk med Okan University of Istanbul / TYRKIA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Mastergrad i "Arkitektur - interiørdesign og for autonomi" på engelsk med Okan University of Istanbul / TYRKIA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Som en del av det toårige studiet i "Architecture_Interior Design and for Autonomy" på engelsk, mastergrad i klasse LM-4 Architecture and building engineering-architecture, signerte Institutt for arkitektur og industridesign "Luigi Vanvitelli" (DADI) to internasjonale avtaler om etablering av to doble grader, den ene i 2015 og den andre i 2016. Den første, i arkitektur, med fakultetet for ingeniørfag og arkitektur ved Okan -universitetet i Istanbul, ble regelmessig aktivert i AY 2015/16 med første utveksling av studenter i de to semesterene av 1. år; den andre, i arkitektur og kunst, vil bli aktivert fra og med AY 2017/18 med School of Design ved East China Normal University (ECNU) i Shanghai.

Den første gir studentene muligheten til å oppnå en dobbel mastergrad, dvs. en dobbel mastergrad i arkitektur. Okan University, et av de mest dynamiske og unge universitetene i Tyrkia, ble grunnlagt av Okan Culture, Education, and Sports Foundation i 1999 og begynte sitt akademiske liv i 2003-2004. Den vokser raskt og har nådd en studentmasse på 17 000 og inkluderer 8 fakulteter i sitt 15. år. Okan University tar sikte på å bygge en bro mellom akademia og næringslivet ved å la studentene jobbe i selskaper som en del av grunnutdanningen, fra det første året. For dette formål har det inngått samarbeidsprotokoller med viktige eksponenter i landets næringsliv. Det tyrkiske universitetet deltar aktivt i intense europeiske og internasjonale utvekslingsprogrammer. Okans hovedkvarter er det moderne campus i Akfirat med fullt utstyrte klasserom og laboratorier, et bibliotek, konferanserom, et treningssenter, et svømmebasseng, treningssentre, kantiner og restauranter og sovesaler for studenter. Det er også et idrettssenter, som inkluderer et 400-manns treningsstudio, svømmebasseng, tennis, basketball, volleyball og fotballbaner. Spesielt har Fakultet for ingeniørfag og arkitektur 11 avdelinger, hvorav Institutt for arkitektur og bydesign og landskapsarkitektur. Det toårige kurset; sørger for et opplæringskurs designet sammen med det tyrkiske universitetet med en mobilitetstid på ett semester det første året; innebærer utgivelse, på slutten av studieperioden, av en dobbel grad i arkitektur. Oppgaven vil bli utarbeidet med to veiledere, en fra SUN og den andre fra OKAN.

MOTTAKERE OG TILBUD

På International Master's Degree Course in "Architecture_Interior Design and for Autonomy" (APIA i EN) aktivert i samarbeid med Fakultet for ingeniørfag og arkitektur ved Okan University i Istanbul og med School of Design ved East China Normal University of Shanghai, treårige nyutdannede i arkitekturvitenskap (grad klasse L17) og alle som har oppnådd en førsteklasses grad i andre klasser (for eksempel L04 - klasse av grader i industriell design) kan få tilgang til, etter å ha fylt noen opplæringskreditter, å konsolidere utarbeidelse av fremtidige arkitekter. For dette formål vil Institutt for arkitektur og industriell design, fra begynnelsen av neste studieår, aktivere "utbedringskurs" for å lette tilgangen til APIA -kurset. Gradsstudiet er lokalt programmert, og derfor trenger ikke kandidater fra andre gradsklasser enn L17 å ta opptaksprøven som kreves for nasjonalt programmerte arkitekturprogrammer. For å få tilgang til CdS må kandidatene demonstrere kunnskaper i det engelske språket (minst nivå B19 ved å vise passende sertifisering eller ved å ta en test på avdelingens hovedkvarter.

De som bestemmer seg for å melde seg på International Master's Degree Course in “Architecture_Design of the Interior and for Autonomy” (APIA i EN) vil kunne søke om stipendene som årlig tildeles av SUN. En del av disse stipendene er forbeholdt utenlandske studenter.

Programresultat

Om skolen

Spørsmål