Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Mastergrad i design for innovasjon med Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) i Beijing / KINA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Mastergrad i design for innovasjon med Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) i Beijing / KINA

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Institutt for anleggsteknikk, design, konstruksjon, miljø (DICDEA), fra studieåret 2015-16, har aktivert et nytt integrert studiekurs med Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) i Beijing. Kurset gir studentene muligheten til å oppnå en dobbel grad, dvs. en dobbel mastergrad i motedesign. Mer presist, kurset varer to år; det inkluderer et opplæringskurs designet sammen med det utenlandske universitetet og en mobilitetstid i utlandet (1 og et halvt år); innebærer utgivelse, på slutten av studieperioden, av to grader i motedesign (dobbel grad), hvorav den ene vil være gyldig i Italia og den andre i landet til partneruniversitetet. Derfor er dette nye kurset for studentene en mulighet til å berike læreplanen og presentere seg i arbeidslivet med en komplett og internasjonal opplæringsprofil.

Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) i Beijing er blant de viktigste universitetene i Kina innen mote, og spesialiserer seg først og fremst på anvendt teknologi. BIFT -opplæring kombinerer kunst, teknologi, økonomi, ledelse og andre disipliner som kan samhandle vellykket. Instituttet ble grunnlagt i 1959 og er tilknyttet departementet for tekstilindustri. I de siste årene har instituttets motto vært "innovasjon baner vei for realistiske og kreative anvendelser i utdanningen", en visjonær filosofi som kombinerer kunst- og naturfaglig utdanning, integrerer etnisk motekultur med moderne designfilosofi. Instituttet, som har 7000 studenter og 700 akademiske ansatte, består nå av fem skoler (School of Clothing, Art and Business, Faculty of Art and Design, School of Materials Science and Engineering, School of Business og School of Design Industrial og ingeniørfag); to avdelinger (Foreign Language Department og Plastic Arts Department); to undervisningsavdelinger (avdeling for samfunnsvitenskap og avdeling for grunnleggende kurs); et utdanningssenter (Center for Computer Science Teaching); en internasjonal høyskole; en skole for videreutdanning; en avdeling for høyere yrkesopplæring og en doktorgradsskole. Det er 20 spesialiseringer: Tekstilvitenskap og ingeniørfag; R & D- og evalueringslaboratorium for motematerialer; motekultur og industriforskning; Klær teknologi overføring; Costume Museum, et av de ti mest spesialiserte museene i Kina.

MOTTAKERE OG TILBUD

Alle interesserte studenter kan få tilgang til det nye internasjonale masterkurset i motedesign aktivert i samarbeid med Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT): de som allerede er registrert i SUN -avdelingen DICDEA Master's Design for Innovation Fashion Ecodesign Curriculum og alle andre mastergrader Kurs; de fra andre universiteter.

For studenter som allerede er registrert på andre gradskurs som bestemmer seg for å gå videre til det nye internasjonale masterkurset i samarbeid med Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) i Beijing, tilpassede prosedyrer for anerkjennelse og validering av eksamenene som allerede er avlagt vil bli aktivert; dette for å unngå at det allerede utførte arbeidet går tapt.

De som bestemmer seg for å melde seg på International CDL in Design for Innovation Curriculum Fashion Ecodesign i partnerskap med Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) i Beijing, vil kunne søke om å dra nytte av stipendene som årlig tildeles av SUN. En del av disse stipendene er forbeholdt utenlandske studenter.

Programresultat

Om skolen

Spørsmål