Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Mastergrad i molekylær bioteknologi
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Mastergrad i molekylær bioteknologi

Caserta, Italia

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Det toårige masterkurset i molekylær bioteknologi er designet for å gi den kulturelle bakgrunnen til tverrfaglige bioteknologier for produksjon av varer og tjenester gjennom bruk av biologiske systemer; spesielt er kurset designet for å forberede dyktige kandidater med vitenskapelig kunnskap og profesjonelle evner innen bioteknologi som brukes på studier, forebygging og diagnostisering av menneskelige sykdommer, med særlig interesse for utvikling av innovative medisiner.

Masterprogrammet har til hensikt å tilby klasser organisert på tverrfaglig basis for å bli brukt på ulike felt innen molekylær bioteknologi, med vekt på feltene forskning, diagnostikk og terapi. Opplæringsaktiviteter er også organisert som etapper som skal gjennomføres ved forskningsinstitutter eller selskaper som opererer innen bioteknologi, farmasøytisk, diagnostisk og biomedisinsk sektor. Treningsaktivitetene kan kombineres med forskningsaktiviteter i utvalgte laboratorier med sikte på å generere eksperimentelle data for utarbeidelse av oppgaven som skal diskuteres i avsluttende eksamen. Samarbeidet med forskninger fra National Research Council Institutes (f.eks .: Institute of Genetics and Biophysics - IGB; Institute of Protein Biochemistry - IBP) om undervisnings- og forskningsaktiviteter er en mulighet for kandidatene til å tilegne seg kunnskap innen et bredere spekter av felt knyttet til molekylær Bioteknologi og ferdigheter til å operere innen ulike områder av akademisk og industriell forskning på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Ervervet ferdigheter og kompetanse

Nyutdannede i molekylær bioteknologi har en utmerket bakgrunn i teoretiske og anvendelige aspekter ved biomolekylære vitenskaper og bioteknologi relatert til menneskers helse, noe som gir ferdigheter til å utføre grunnleggende og/eller anvendt forskningsarbeid i helsesektorer.

Videre kan ferdighetene og kompetansene som er oppnådd av kandidatene innen molekylær bioteknologi også bli verdsatt i internasjonale sammenhenger.

Programresultat

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål