Keystone logo
University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

Introduksjon

Det beste fra begge verdenene

University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), ligger i Larnaka, og det er nå i sitt niende driftsår. UCLan Kypros er den første filialcampusen til University of Central Lancashire og samtidig et fullt lisensiert universitet på Kypros. En unik og innovativ modell
av en kypriotisk og britisk universitetsutdanningserfaring, akkreditert av henholdsvis UK Quality Assurance Agency og Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education (CYQAA).

Bygget på sterke akademiske grunnlag, University of Central Lancashire (UCLan UK), vårt moderuniversitet, teller mer enn 190 år med historie og regnes blant de 6,5 % beste av alle verdensomspennende universiteter av Center for World University Rankings (CWUR) 2020 /21.

UCLan Kypros opererer under den akademiske paraplyen til UCLan UK, og videre til de siste politiske endringene av Storbritannias uttreden fra EU (BREXIT), regnes det som et unikt universitet, som bygger bro mellom Storbritannia og Europa når det gjelder forskning, akademiske standarder , studenterfaring og studentutveksling.

Fullføringen av studier ved UCLan Kypros vil resultere i en dobbel grad (to sertifikater) fra de to universitetene, UCLan UK og UCLan Cyprus anerkjent ikke bare på Kypros og Storbritannia, men også over hele Europa og utover.

Vår visjon

Den strategiske visjonen til UCLan Kypros er å bygge et ledende, moderne universitet med en global rekkevidde ved veikrysset mellom tre kontinenter (Europa, Asia og Afrika), som gir lavere og videregående høyere utdanning. UCLan Kypros vil være et universitet anerkjent for sitt engasjement for den beste studentuniversitetsopplevelsen, fremragende forskning, innovativ læring og verdifullt engasjement med industri og lokalsamfunn på Kypros, det østlige Middelhavet, Midtøsten og lenger unna.

Vårt oppdrag

  • Fremme tilgang til fortreffelighet, slik at du kan utvikle potensialet ditt
  • Verdsett og praktiser likestilling av muligheter, åpenhet og toleranse
  • Strive for excellence i alt vi gjør: lokalt, regionalt og internasjonalt
  • Arbeid i partnerskap med bedrifter, samfunnet og andre lærere

Steder

  • Larnaca

    12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus, 7080, Larnaca

Spørsmål