Keystone logo
University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

Introduksjon

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science er i forkant av innovasjon i det 21. århundre. Med landets eldste kooperative utdanningsprogram, verdenskjente fakultet, topp moderne forskningsfasiliteter og en utfordrende, godt avrundet læreplan, gir CEASs studium studenter kunnskap og ferdigheter til å lykkes innen ingeniørfag og teknologi.

Real-World Learning

Høgskolen vår er fødestedet for samarbeidende utdanning. Rundt campus vil du høre oss referere til samarbeidsopplæring som co-op. Co-op har blitt integrert i læreplanen i mer enn 100 år. Rangert som nummer 1 blant offentlige universiteter, studenter uteksaminert med ett helt års bransjeerfaring.

Avkastning på investeringen

UC CEAS-graden er en eksepsjonell verdi.

Engineering er rangert som nr. 1 i Ohio for ROI

75% av co-op studenter får et jobbtilbud fra deres co-op plassering selskap.

Raske fakta

US News and World Report rangerer vårt co-op-program nr. 1 blant offentlige universiteter og # 3 i nasjonen.

Studentene kan velge enten en bransje eller et forskningsspor co-op

Lokale, nasjonale og internasjonale samarbeidsstillinger er tilgjengelige

18: 1 Student til fakultet

23 Gjennomsnittlig klassestørrelse

På den urbane kjernen

Hvor er UCs College of Engineering & Applied Science? I hjertet av Cincinnati, Ohio! Hjemme til flere Fortune 500-tallet per innbygger enn New York eller LA, det er robuste muligheter for co-op-plassering og partnerskap.

Mission Statement

Å sørge for en pedagogisk erfaring i verdensklasse innen ingeniørvitenskap, databehandling og anvendte vitenskaper fra studenter til doktorgradsnivå.

Å utvide kunnskapens grenser og spre denne informasjonen til det vitenskapelige samfunnet, industrien, myndighetene og allmennheten.

Å fremme partnerskap med industrien, det bredere utdanningssamfunnet og lokale, statlige og føderale myndigheter for å utvide dyktighet, tilgang og mangfold.

Syn

Å lede urbane offentlige høgskoler for ingeniørfag, databehandling og anvendt vitenskap gjennom utdanning, erfaringslæring og kunnskapsskaping og formidling til en ny æra av innovasjon og innvirkning.

Steder

  • Cincinnati

    2901 Woodside Drive, 45221, Cincinnati

    Spørsmål