Keystone logo
University Of Dalat

University Of Dalat

University Of Dalat

Introduksjon

Dalat University, opprinnelig etablert som University Institute of Dalat i 1958, er nå en statseid utdanningsinstitusjon. Det er et tverrfaglig universitet med mer enn 12.000 studenter.

For tiden tilbyr Dalat University over 33 lavere programmer og 14 programmer, inkludert 8 masterprogrammer og 6 PhD-programmer.

Dalat University er det 124. medlemmet av CDIO-organisasjonen. I 2017 ble vitenskapstidsskriftet publisert av Dalat University offisielt oppført i den asiatiske siteringsindeksen (ACI). Dalat University har et sterkt forhold til 81 utdanningsinstitusjoner og organisasjoner i verden, inkludert Boston Global Forum, San Jose University, Hanyang University, etc.

Universitetet ligger i sentrum av byen Dalat - en populær turistby på Lam Vien-platået med et kjølig klima året rundt, endeløse furuskog, blomster, tåke og fossefall.

Universitetet er ganske fullt utstyrt med moderne utstyr for læring, undervisning og forskning.

Universitetets campus ligger på et kupert område på 40 hektar nord for Xuan Huong Lake, ved siden av en internasjonal 18-hulls golfbane. Campus er også en av de mest romantiske og vakre stedene i Dalat. Det er en rekke bygninger med unik arkitektur skjult gjennom furutrærne. Campus tilbyr fred og ro som er en ideell atmosfære for læring og forskning.

Steder

 • Dalat

  Đường P. Đ Thiên Vương,1, , Dalat

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål