MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
University Of Debrecen Master of Science i mattrygghet og kvalitetsteknikk
University Of Debrecen

Master of Science i mattrygghet og kvalitetsteknikk

0 Semesters

Engelsk

Fulltid

Frist for å be om søknad

Be om tidligste startdato

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Les mer

Introduksjon

Akademisk disiplin: Landbruksvitenskap

Grad: Master of Science (MSc)

Kvalifikasjon: Matvaresikkerhet og kvalitetsingeniør

Varighet: 4 semestre

Studiepoeng: Mastergraden krever ferdigstilling av 120 studiepoeng (ETC).

Mål for programmet: MSc i matssikkerhet og kvalitet er utviklet for å utvikle din grunnleggende kunnskap og forbedre den gjennom søknad og forskning. Matematikkfeltet er bredt, og programmet gjenspeiler dette mangfoldet, med vekt på råmaterialkvalifisering, prosesseringsteknologi, kvalitetsanalyse og kvalitetssikring.

118342_Agriculture.jpg

Språkkrav: Engelskspråkkunnskaper (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / muntlig eksamen)

Opptakskrav: Bachelorgrad i matteknikk, kjemisk ingeniørfag, biologisk vitenskap, agronomi.

Forelesning: 49% Øvelse: 51%

Hovedfagene omfatter vanligvis (denne listen er indikativ og gjenstand for endring): Teorien til måling og eksperimentelle mønstre, forventninger til matvarer, forbrukerbeskyttelse, separasjonsteknikk, kvalitet og sikkerhet i matsteknologier (HACCP i praksis), matmarkedsføring, grunnleggende for mat Mikrobiologi, ledelse og kommunikasjon, spektroskopiske metoder, næringsvitenskap, essensiell molekylcellebiologi, mikrobiologiske aspekter av matkvalitet og -sikkerhet, kvalitetskontroll, kvalitetsstyring, regulering av matproduksjon, kvalitet og sikkerhet, mattoksikologi, forankrede analytiske metoder, kvalitetssikringssystemer og revisjon i næringsmiddelkjeden, sporbarhet i næringsmiddelkjeden, matindustriens ledelse og økonomi, radiologi i næringsmiddelindustrien, analytiske og mikrobiologiske raske metoder, matkvalitet og sikkerhetsrisikoanalyse, reologi i mattesting, oppgave internship, praksis: studenter bør fullfør en 4-ukers feltpraksis. Karrieremuligheter: Postgraduate kan gå videre til doktorgradsstudier eller finne arbeid i mat og diettfagforskning, forelesning, konsulentvirksomhet eller andre vitenskapsbaserte sektorer innen matvitenskapsindustrien.

Gebyrer: Søknadsgebyr 150 USD, inngangsavgift 350 USD

Undervisningsavgift: 7.500 USD / år

118343_diplomaoszto4.jpg

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • MConSci (Food Management)
    • Pretoria, Sør-Afrika
  • Master i matteknikk
    • Porto, Portugal
  • Master of Science i bioteknologi for matvitenskap
    • Padua, Italia