
Master of Science i mattrygghet og kvalitetsteknikk
VARIGHET
0 Semesters
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
Be om tidligste startdato
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Akademisk disiplin: Landbruksvitenskap
Grad: Master of Science (MSc)
Kvalifikasjon: Matvaresikkerhet og kvalitetsingeniør
Varighet: 4 semestre
Studiepoeng: Mastergraden krever ferdigstilling av 120 studiepoeng (ETC).
Mål for programmet: MSc i matssikkerhet og kvalitet er utviklet for å utvikle din grunnleggende kunnskap og forbedre den gjennom søknad og forskning. Matematikkfeltet er bredt, og programmet gjenspeiler dette mangfoldet, med vekt på råmaterialkvalifisering, prosesseringsteknologi, kvalitetsanalyse og kvalitetssikring.

Språkkrav: Engelskspråkkunnskaper (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / muntlig eksamen)
Opptakskrav: Bachelorgrad i matteknikk, kjemisk ingeniørfag, biologisk vitenskap, agronomi.
Forelesning: 49% Øvelse: 51%
Hovedfagene omfatter vanligvis (denne listen er indikativ og gjenstand for endring): Teorien til måling og eksperimentelle mønstre, forventninger til matvarer, forbrukerbeskyttelse, separasjonsteknikk, kvalitet og sikkerhet i matsteknologier (HACCP i praksis), matmarkedsføring, grunnleggende for mat Mikrobiologi, ledelse og kommunikasjon, spektroskopiske metoder, næringsvitenskap, essensiell molekylcellebiologi, mikrobiologiske aspekter av matkvalitet og -sikkerhet, kvalitetskontroll, kvalitetsstyring, regulering av matproduksjon, kvalitet og sikkerhet, mattoksikologi, forankrede analytiske metoder, kvalitetssikringssystemer og revisjon i næringsmiddelkjeden, sporbarhet i næringsmiddelkjeden, matindustriens ledelse og økonomi, radiologi i næringsmiddelindustrien, analytiske og mikrobiologiske raske metoder, matkvalitet og sikkerhetsrisikoanalyse, reologi i mattesting, oppgave internship, praksis: studenter bør fullfør en 4-ukers feltpraksis. Karrieremuligheter: Postgraduate kan gå videre til doktorgradsstudier eller finne arbeid i mat og diettfagforskning, forelesning, konsulentvirksomhet eller andre vitenskapsbaserte sektorer innen matvitenskapsindustrien.
Gebyrer: Søknadsgebyr 150 USD, inngangsavgift 350 USD
Undervisningsavgift: 7.500 USD / år
