Keystone logo
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Introduksjon

Velkommen til Lerner-forskjellen.

I 100 år har Alfred Lerner College of Business

Muligheten er innarbeidet i alt vi gjør. Det er vår forpliktelse til å tilby deg en svært personlig kombinasjon av klasserom, medstudenter, anvendt forskning, veiledning, skygging, praktik og faglige erfaringer som vil utfordre deg til å finne det som inspirerer mest og oppfyller deg

111678_Keystone_profile2.jpg

Hvorfor Lerner

Å velge hva du skal studere er en av de største beslutningene i livet ditt. Hvor du velger å studere, er like viktig.

På Lerner kan du få mest mulig ut av muligheter til å lære, innovere, undersøke og oppleve forretninger i et av landets viktigste forretningsområder. Muligheten er innarbeidet i alt vi gjør.

Det er dusinvis av grunner til å velge Lerner College for din business grad, men våre studenter er enige om at disse fem tingene var tyngre i deres beslutning om å velge Lerner:

1. Unike muligheter

Praktiske læringsopplevelser florerer i våre erfaringsstudenter, i praktik med topp firmaer og som studenter administrerer Blue Hen Investment Funds $ 2 millioner. Og det er mer enn 100 studier i utlandet kurs for undergrads og grads.

2. Vårt omdømme

UD og Lerner College er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education. De fleste Lerner forretnings-og regnskapsprogrammer er også akkreditert av AACSB International.

3. Utført fakultet

Lerner fakultet omsorg for hver elevs suksess. De er også fokusert på stipend og forskning relevant for sine fagområder og til forretningsutdanning.

4. Tilkoblinger

Du vil lage karriere- og nettverksforbindelser med vellykkede bedriftsledere i Lerners 30.000 sterke alumni nettverk og gjennom deltakelse i praksisplasser, student klubber og jobb intervjuer med topp firmaer.

5. Beliggenhet

Mer enn 1 million bedrifter, inkludert over 50% av alle amerikanske børsnoterte selskaper og 64% av Fortune 500, velger Delaware som deres juridiske hjem. Delaware-domstolssystemet setter precedenter i eierstyring og selskapsledelse for hele USA

Erfaringslæring

Mange handelshøyskoler anerkjenner viktigheten av å utvikle intellektuelt, følelsesmessig og profesjonelt - innenfor og utenfor klasserommet - men få matcher Lerner for mangfoldet og kvaliteten på internship, forskning, tjenesteopplæring og andre erfaringsinnlæringsmuligheter.

Forretningskonkurranser

Lerner-studentene gjør en vane med å overgå forventning, fra å vinne PricewaterhouseCoopers (PwC) utfordringen i 2013 for å vinne Certified Financial Analyst (CFA) Institute Research Utfordring for Philadelphia-regionen i 2015. Hvert år konkurrerer studentene i Horn Programmet i Entreprenørskapets Hen Hatch oppstart finansieringskonkurranse og Carol A. Ammon saken konkurranse.

konferanser

Når du oppnår en bedriftsgrad, bygger du også et nettverk og får perspektiv takket være konferanser, forelesninger og seminarer som Lerner arrangerer. Høyttalere inkluderer kjente bedriftspresidenter og ofte citerte forskere.

111679_Keystone_profile1.jpg

Karriereforberedelse

Personalet og tjenestene til Lerner Career Services Center hjelper deg med å planlegge din fremtid med praktik- og mentorprogrammer for studenter og studenter. Unike muligheter, som for eksempel Global Enterprise Technology immersion internship og Graduate Internship Program, sette Lerner fra hverandre.

Studere i utlandet

Universitetet i Delaware studie utlandet programmet er rangert blant de 20 beste i nasjonen. Lerner College studenter drar nytte av et globalt perspektiv, enten de deltar i et bachelorprogram, en ukes utdannelsesstudium i utlandet eller internasjonalt internship.

Forskning

Bli kjent med fakultetet som mentorer og rådgivere, og samarbeide med dem i noen av de mest innovative områdene i virksomheten. Forskningssentre ved Lerner inkluderer: Senter for anvendt virksomhet

rådgivning

Lerner Office of Undergraduate Advising og utdannet rådgivere for MBA og MS, MS og Ph.D. Studentene hjelper deg med å utforske de mange mulighetene for å få mest mulig ut av utdannings- og karriereutviklingsmulighetene.

Studentorganisasjoner

Velg fra en rekke organisasjoner som vil fremme faglig utvikling og bygge nettverket ditt. Organisasjoner inkluderer: Hospitality Club, Financial Management Association, Minority Business Student Association, National Association of Black Accountants (NABA), Kvinner i Business, Blue Hen Investment Club, MBA Student Association og andre.

fasiliteter

Enten du simulerer sikringsfondsstrategier eller bemanning en stor hotellkonferanse, legger Lerner deg i sentrum av handlingen med toppmoderne fasiliteter.

Mangfold, egenkapital og inkludering

Lerner er forpliktet til å skape forbindelser og fremme dialoger som støtter mangfold og egenkapital.

UDs pedagogiske oppdrag er å tilby læringsopplevelser som forbereder våre studenter til å leve i en stadig mer variert og global verden.

På Lerner ønsker vi velkommen til å forstå og sette pris på både den delte og unike bakgrunnen og talenter som vi alle tilbyr - studenter, ansatte, fakultet og samfunn. Vårt mål er å fremme mangfold og inkludering gjennom alle aspekter av livet hos Lerner. Vi deltar i vår innsats for mangfoldighetsinitiativer på campus-wide.

Steder

  • Newark

    Newark, USA

    Spørsmål