Keystone logo
© Eva Dang
University of Derby

University of Derby

University of Derby

Introduksjon

Intro

Her på University of Derby , tror vi alt er mulig. Med et bredt spekter av kurs på grunnlag, lavere og høyere nivå, kan vi hjelpe deg med å få din karriere til en god start. Vi vet hvor viktig det er å ha den beste undervisningen, og vi er stolte over å bli vurdert Gull i undervisningsekspediet. men vi tilbyr også så mye mer, med noen av de beste universitetets fasiliteter i landet, muligheter for bransjeerfaring og praktisk, praktisk læring å gjøre studiene dine relevante for livet etter eksamen. For å bidra til å utvide horisonter tilbyr vi et bredt spekter av muligheter til å studere i utlandet, uansett tema - en fin måte å oppleve en annen kultur på, møte nye mennesker og legge til din CV.

fasiliteter

Vår hovedcampus ligger i Derby, en hi-tech by med mye på gang. Campuset er spredt over flere steder, fra vår viktigste på Kedleston Road, som også huser vårt sportsenter og hovedbibliotek, til One Friar Gate Square, vår spesialbygning for juridikk og kriminologi. Markeaton Street er din base for kunst, ingeniørvitenskap og teknologi, og har et nytt STEM-senter, samt en egen bygning dedikert til mote og tekstiler. Et kort skritt herfra er den vakkert restaurerte Britannia Mill, hvor du kan studere kunst, dans, sosialt arbeid eller kreative uttrykksfulle terapier.

Alle våre nettsteder gir studieplasser og matbutikker for nedetid mellom forelesninger. Vi har investert £ 200 millioner i våre anlegg de siste ti årene, noe som betyr at du skal lære i hi-tech omgivelser, inkludert en mock sykehusavdeling, multi-scene Forensic Training Facility og Bloomberg Financial Markets Lab, for å nevne noen få .

Det er gratis transport mellom steder i Derby, innkvartering og sentrum, så det er lett å komme seg rundt.

Vår Buxton Campus er en ledende spa- og velværeby på kanten av Peak District, en av Storbritannias travleste nasjonalparker. Byen gir det perfekte stedet for vår gjestfrihet, spa, kulinariske kunst, arrangementer, turisme og utendørs kurs. Vi er basert i den historiske Devonshire Dome, utstyrt med alt du trenger for å perfeksjonere dine ferdigheter, inkludert høy-spesifikasjonskjøkken, restaurant og kafé og prisbelønt kommersielt dagspas.

På Chesterfield finner du den gamle og nye kombinasjonen for å skape toppmoderne bestemmelse for sykepleie og helsetjenester. Vi har forvandlet den tidligere Chesterfield Girls 'Grammar School til en moderne, lyse base for studiene dine. Blant sine fasiliteter er en banebrytende Immersive Interactive Simulation Suite, som replikerer virkelige scenarier i et trygt læringsmiljø.

Studentliv

Vår aktive studentforening organiserer en rekke aktiviteter for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid med oss. Velkommen Fortnight gir deg ikke en, men to uker morsom som du legger deg inn i universitetets liv.

Klubbkvelder og fester vil snart få deg til venner, mens utendørs kinoer og åpne mic netter gir noe med litt mer tilbaketrukket. Sport er på tilbud på konkurransedyktig eller sosialt nivå, og samfunn dekker en rekke fagområder, hobbyer og andre interesser. Unionen er også der for å representere og støtte deg gjennom hele tiden på universitetet.

Derby har et pulserende og kompakt sentrum med mange steder å spise og drikke. Det er kinoer, et kunstsenter og et godt utvalg av underholdning, fra nattklubber til å rømme rom, trampolining senter, en iskulebane, bowling og innendørs golf. Hvis du liker å handle, har det innendørs Intu kjøpesenter et godt utvalg av high street butikker, mens den historiske katedralen kvartalet har noen flere individuelle butikker og spesialbutikker.

Buxton er en roligere by og en flott base for utendørsaktiviteter, perfekt hvis du elsker å gå, klatring, sykling eller kanopadling. Det er også kjent for sin kunst og kulturelle scene, med en populær sommerkunstfestival blant flere arrangementer. Det er et godt utvalg av butikker, barer og restauranter, men det er bare en kort tur til Manchesters lyse lys hvis du vil ha en stor natt ute, slik at du kan få det beste fra begge verdener her.

Åpen dager

Vi vil gjerne ønske deg velkommen til en åpen dag. Det er den beste måten å se universitetet for deg selv og spørre alle spørsmålene du har om kurset, byen og campusene. Du kan ta en campus tur med nåværende studenter, gå til å snakke om emnet du vil studere, møte studenter og ansatte som kan fortelle deg hva det er å studere her og ta en tur på innkvarteringen. Det er råd for hånden på å søke, finansiere og studere i utlandet, samt å få tilgang til kurs, online studie og andre muligheter.

Åpen dager finner sted hele året - for full detaljer se vår hjemmeside.

Steder

  • Derby

    Kedleston Road (4,515.61 mi), DE22 1GB, Derby

Spørsmål