Keystone logo
University of Dundee

University of Dundee

University of Dundee

Introduksjon

Oppdag fremtiden din og åpne sinnet ditt for de spennende mulighetene som venter deg ved et av Storbritannias mest dynamiske og pulserende universiteter. University of Dundee selvstendige campus er ditt hjem borte fra hjemmet i en kompakt, vennlig og mangfoldig by som tilbyr alt du finner i en storby.

Dundee er overfylt av kunst og kultur, og derfor er det ingen overraskelse at GQ kalte oss "Storbritannias kuleste lille by". Dundee er også Storbritannias eneste UNESCO City of Design, og vårt rykte som et kreativt senter vokser. Du kan være i hjertet av det på universitetet vårt.

Studer med oss

Med over 500 kurs tilgjengelig ved University of Dundee er vi sikre på at du vil finne det perfekte kurset som passer dine interesser, lidenskaper og karrieremål. Studer i fasiliteter i verdensklasse som oppmuntrer deg til å tenke utenfor boksen og ha en positiv innvirkning på verden rundt deg.

Fra vitenskap og medisin til kunst, design, ingeniørvitenskap, næringsliv, juss og mange flere. Våre kurs lar deg bygge en unik fleksibel grad rundt dine ambisjoner og spesifikke karrieremål.

Campus funksjoner

Studentliv i Dundee

Å møte livslange venner og prøve nye opplevelser spiller en stor rolle i studentlivet. Utvid den sosiale sirkelen din ved University of Dundee med samfunn, klubber, sport og mange arrangementer som vil forbedre studentopplevelsen din. Dundees pulserende natteliv, puber, klubber, cocktailbarer og restauranter vil gi noe for enhver smak.

Vi har over 240 foreninger og klubber som imøtekommer alle dine interesser og lidenskaper. Fra ballsal og salsadans, til roing, surfing og mer!

1 av 7 personer i Dundee er studenter, noe som skaper et yrende studentmiljø i hjertet av byen.

Å flytte til en ny by eller et nytt land kan være skremmende, men ved University of Dundee gir vi støtte og veiledning for å hjelpe deg med å gå over til universitetslivet og nå dine utdanningsmål. Våre støttetjenester og ansatte er til stede for å hjelpe, enten det er for praktisk, personlig, helsemessig, akademisk eller økonomisk støtte. Vi tilbyr også karriererådgivning fra dag én til etterutdanning.

Vår studentbolig ved University of Dundee består av rundt 250 selvstendige leiligheter med fem til ti studenter. Alle soverommene er for 1 person, komplett med en-suite dusj og toalett.

Hver leilighet har sitt eget velutstyrte kjøkken, spisestue og oppholdsrom, med tilgang til universitetets raske Wi-Fi.

Dundee University Students' Association (DUSA) ligger i hjertet av campus, som alle gode fagforeninger er det mer enn bare støtte som tilbys, du kan finne mat- og drikkesteder og et supermarked. Like ved finner du vårt Sportssenter, med treningsrom og idrettshaller, og bibliotek.

Vår innkvartering er vanligvis innen gangavstand fra hovedcampusen vår. Søker du som bachelorstudent før fristen er du garantert tilbudt et rom (vilkår og betingelser gjelder).

  Stipend og finansiering

  Vi forstår at å studere i Storbritannia kan være en stor økonomisk forpliktelse, og vi ønsker å hjelpe. Det er derfor vi tilbyr en rekke stipendmuligheter for internasjonale studenter som ønsker å studere ved University of Dundee , inkludert Global Excellence Scholarship på £5,000, som automatisk tildeles våre mest inspirerende søkere. Stipendene våre varierer fra region til region, du kan se din kvalifikasjon for disse og finne ut mer på nettsiden vår.

  Rangeringer

  Daily Mail University Guide 2024

  University of Dundee plasserte 26. plass i Storbritannia i 2024 Daily Mail University Guide.

  Sunday Times Good University Guide 2024

  The Times & The Sunday Times Good University Guide

  Dundee rangerte 33. i The Times og Sunday Times ligatabeller i deres Good University Guide 2024.

  Gateways to Growth Entrepreneurial Impact Report 2023

  University of Dundee har blitt kåret til det beste universitetet i Storbritannia for å utvikle spinout-virksomheter av Octopus Ventures.

  Den komplette universitetsguiden 2024

  University of Dundee har blitt rangert som nummer 4 i Skottland for kandidater.

  Herald Higher Education Awards 2023

  University of Dundee har blitt kåret til Skottlands beste universitet ved The Herald Higher Education Awards.

  QS World University Rankings etter emne

  University of Dundee har blitt anerkjent som et "globalt senter for fortreffelighet for livsvitenskap og medisin" i den nylig utgitte QS World University Rankings etter emne 2022.

  StudentCrowd

  Vi rangerte som nummer 1 i StudentCrowds 5 beste skotske universiteter 2022

  QS-rangeringer 2022

  University of Dundee har fått en 5-stjerners rangering av QS Quacquarelli Symonds, den internasjonale spesialisten for høyere utdanning.

  Research Excellence Framework 2021

  84 % av forskningen vår ble vurdert som 'verdensledende' eller 'internasjonalt utmerket' i Research Excellence Framework 2021

  QS World University Rankings 2022

  Vi er et av de 200 beste universitetene i verden når det gjelder sysselsettingsgrad for kandidater

  Leiden rangering 2022

  University of Dundee er 34. i verden for den høyeste andelen høyt siterte publikasjoner i 2022 CWTS Leiden Rankings.

  University of Dundee er blant de 10 beste landene for utenlandsstudier

  • University of Dundee har blitt kåret til det beste universitetet i Storbritannia for å utvikle spinout-virksomheter av Octopus Ventures
  • University of Dundee har blitt rangert som nummer 4 i Skottland for kandidater. (2024)
  • University of Dundee har blitt kåret til Skottlands beste universitet ved The Herald Higher Education Awards
  • University of Dundee er et av verdens 250 beste universiteter

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge

  Steder

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

  • Dundee

   Nethergate, DD1 4HN, Dundee

   Chat with students

   Spørsmål