Keystone logo
University of Eastern Finland

University of Eastern Finland

University of Eastern Finland

Introduksjon

Velkommen til University of Eastern Finland !

University of Eastern Finland (UEF) er det mest tverrfaglige universitetet i Finland. Vår høye standard på tverrfaglig forskning og utdanning svarer på globale utfordringer og bygger en bærekraftig fremtid. Vår forskning er rangert blant de beste i verden på flere felt. Vi tilbyr utdanning i nærmere 100 hovedfag og vi utdanner eksperter for morgendagens skiftende arbeidsmarkedsbehov.

Våre profilområder innen forskning og utdanning er:

-Aldring, livsstil og helse

-Miljøendring og bærekraftig bruk av naturressurser

-Kulturmøter, mobiliteter og grenser

-Diversifiserende læring og samhandling

Vi er et ettertraktet sted å studere, takket være vår undervisning basert på den nyeste forskningen og vårt mangfoldige akademiske tilbud, samt våre fleksible studiemuligheter og vårt utvalg av bifag fritt tilgjengelig for studenter. Vi er en pioner innen kontinuerlig læring.

Studenter, læringsprosesser på høyt nivå og elevtrivsel står i kjernen av våre aktiviteter. Vi tilbyr studentene våre inspirerende, åpne og kontinuerlig utviklende læringsmiljøer: komfortable fasilitetsløsninger og moderne digitale miljøer støtter læring.

Ved UEF har vi også omfattende internasjonale relasjoner og er involvert i flere internasjonale nettverk som lærer- og forskningspersonell, og studenter deltar i ulike programmer. I tillegg har vi inngått bilaterale samarbeidsavtaler med ca. 100 internasjonale universiteter.

Våre campuser ligger i byene Joensuu og Kuopio. Vi er hjemsted for omtrent 15 500 studenter og 2 700 ansatte.

Steder

Steder
 • Joensuu

  Yliopistokatu 2 P.O.Box 111, FI-80101, Joensuu

  • Kuopio

   Yliopistonranta,1, 70210, Kuopio

   Spørsmål