Keystone logo
University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

Introduksjon

The University of Fribourg er et sted hvor læring, forskning, sysselsetting og arrangementer skjer på samme tid. Dens innovative kraft gjør det til et viktig mover i det kommersielle og kulturelle livet i regionen. Siden det tiltrekker seg studenter og forskere fra alle deler av Sveits og fra hele verden har det formet livet i tospråklige byen Fribourg siden det ble grunnlagt i 1889. Sitt brede spekter av kurstilbud, sammen med sin komfortable størrelse, gjør Universitetet i Fribourg et sted hvor tverrfaglige og personlige kontakter er rekkefølgen av dagen.

Flerspråklig og personlig The University of Fribourg omfatter fem fakulteter der folk studerer, underviser og forskning. Dette er Arts and Humanities, Science, økonomi og samfunnsvitenskap, juss og teologi. I tillegg til disse er det mange tverrfaglige institutter og sentre for fremragende forskning. De ca 10 000 studenter i Bachelor, Master og PhD-programmer får førsteklasses personlig støtte fra over 800 professorer, forelesere og forskningsassistenter. Personlig kontakt i læring og undervisning Det legges stor vekt på direkte kontakt mellom lærere og studenter, fordi vi tror at dette er den optimale måten å fremme utviklingen av hver enkelt.

Tospråklige studier: unike i Europa Som eneste tospråklige universitetet i Sveits, Universitetet i Fribourg tilbyr et bredt spekter av studier i fransk, tysk eller begge. Det finnes også en rekke kurs med internasjonal aspekt som tilbys på engelsk. Språk er ikke bare studert her, men de er en del av hverdagen i universitetssamfunnet.

Sentre for fremragende forskning Med sitt arbeid i sentrene for fremragende forskning og på forskningsprosjekter, våre engasjerte forskere kontinuerlig bidra til å utvide horisonter av kunnskap i alle disipliner. Ved å gjøre det, er deres oppmerksomhet hele tiden fokusert på å løse samfunnets nåværende og fremtidige utfordringer. The University of Fribourg har også et godt internasjonalt renommé i forskning. Foruten en rekke forskningsprosjekter finansiert av SNSF, universitetet arrangerer et nasjonalt kompetansesenter i forskning (NCCR) samt en rekke tverrfaglige Sentre for forsknings.

En universitetsbyen "par excellence" Medlemmene av universitetssamfunnet kommer fra 110 land og gjøre Fribourg med sine 40.000 innbyggere en universitetsby "par excellence". Foruten de to viktigste stedene av Misericorde og Perolles, det er mange andre universitetets bygninger spredt over hele byen.

Avstandene er korte, slik at hele Fribourg blir, som det var, en campus. Kombinasjonen av sin middelalderske røtter og animerte studentlivet formidler en makeløs sjarm til denne byen til hertugene av Zähringen.

Steder

  • Fribourg

    University of Fribourg Av. de l'Europe 20 CH-1700 Fribourg, , Fribourg

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål