Keystone logo
University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

Introduksjon

HISTORIE

I 1471 takket være en Bull of Pope Sixtus IV kan Republikken Genova gi grader. I 1670 ble Jesuit Universitet grunnlagt, og under det franske riket slås det sammen med det keiserlige universitetet i Paris. Etter Napoleons fall er det igjen innenfor kongeriket Sardinia. I inngangspartiet til Universitetspalasset er det byene Mazzini, Garibaldi, Mameli og Bixio som sammen med genoese professorer som Cesare Cabella og Cesare Parodi deltok bra på Risorgimentos bevegelser. Universitetet i Genova har en ledende rolle i den nåværende reformen av universitetssystemet, med en ny vedtekt som trådte i kraft 29. desember 2011.

IDENTITET

Universitetet i Genova presenterer om lag 300 kurs - inkludert post-lauream-kurs - organisert i henhold til ungdommens ønsker og holdninger, og vurderer betydningen av høy kvalifikasjon og med en dimensjon basert på arbeidsmarkedets krav på europeisk og i mange tilfeller - globalt nivå. Universitetet i Genova er Universitetet i Liguria som det er tilstede på hele det regionale territoriet med utdanningsentre også i Savona, Imperia og La Spezia.

Universitetet tilbyr studentene en solid kulturell og vitenskapelig utdanning og gir dem mange instrumenter for å møte den profesjonelle fremtiden. Det gir reelle muligheter for integrasjon mellom teori og praksis, også gjennom stadier med institusjoner og bedrifter og opplæringsperioder i utlandet. Det er mange forskjellige former for samarbeid og samarbeid med utenlandske universiteter og institusjoner som tillater høy mobilitet for professorer og studenter fra og mot utlandet. Universitetet i Genova legger stor vekt på kvaliteten på undervisning og forskning, ettersom dette er et grunnleggende element for å sikre kunnskapsutviklingen som er grunnlaget for reell innovasjon og konkurransekraft.

Forskning gjør det mulig å nå resultater av anerkjent prestisje også på internasjonalt nivå og for å utvikle fortreffelighet. Når det gjelder undervisning, forbedrer relasjonsmønsteret mellom studenter og professorer gjensidigheten i forholdene og en åpen og fleksibel læringsinnstilling, ved bruk av de nye dataverktøyene: e-læringsplattformer, tilgjengelighet for funksjonshemmede til universitetets nettsted, 7 akademipoeng (klasserom for distanse læring distribuert på det regionale territoriet).

I samarbeid med Regional Agency for Education Services and Job (Agenzia Regionale per i Servizi Educativi e per il Lavoro - ARSEL) og regionen Liguria søkte Universitetet i Genova seg for å forbedre velkomsten for ikke -bosatte studenter og deres livsvilkår , gjennom betydelige investeringer for stipend og overnatting i en by som er mer og mer dynamisk og full av kulturelle utfordringer.

Steder

  • Genoa

    Via Balbi 5, 16126 Genova, 16126, Genoa

Spørsmål