Keystone logo
University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

Introduksjon

Hjertet av UGAs læringsmiljø for liberal arts, Franklin College of Arts and Sciences gir undervisning i alle klassiske disipliner og alle grener av empirisk undersøkelse. Kritiske tenkningsferdigheter, fra språk og litteratur til biologiske vitenskaper, bygger grunnlaget for hvert yrke ettersom de gir studentene mulighet til å være informerte, engasjerte borgere.

De første klassene ble undervist i 1801, og i 1806 ble den første permanente murbygningen konstruert og kalt Franklin College til ære for Benjamin Franklin. I dag er bygningen kjent som Old College, og forskningen, stipendet og kreative resultater fra Franklin-studenter og fakulteter i mer enn 80-graders programmer setter tempoet for et dynamisk læringsmiljø ved statens flaggskipinstitusjon.

fakta

Kursvalg

Våre 30 avdelinger tilbyr kurs innen et bredt spekter av karrierer og yrker, og våre introduksjonskurs oppfyller kravene til å støtte alle akademiske programmer ved UGA.

Kredittider

Franklin College produserer jevnlig nesten halvparten av de totale studietimene opptjent ved universitetet.

Flerspråklig

Våre fakultetsmedlemmer tilbyr undervisning på 23 språk, inkludert arabisk, kinesisk, fransk og mer.

Kapasitet

Franklins 30 programmer, sentre og institutter utnytter tverrfaglig ekspertise på tvers av UGA-campus for å bygge forskningskapasitet og instruksjonsmuligheter.

Visjon, verdier og misjon

Syn

Å realisere kraften til liberale kunster og vitenskaper for å forme globalt lederskap og det større gode i en bærekraftig fremtid.

Verdier og misjon

Franklin College utdanner de beste studentene fra alle bakgrunner. Vi tilbyr en streng og relevant utdanning for et mangfoldig utvalg av studenter, og utvider perspektiver for å bygge selvtillit og karakter når studentene engasjerer seg i kunnskapens kraft, og forbereder dem på varige bidrag til Georgia og verden.

Franklin College dyrker kreativitet og engasjerer sinnets liv. Undervisning i et mangfold av disipliner, kunst og scenekunst ved siden av tradisjonell liberal kunst og vitenskap, utdyper vår forståelse av vår verden, vår historie og våre kulturer; driver kritisk tenkning og empati som et middel til å forstå naturens forviklinger og se for seg nye systemer og teknologier; og beriker lokalsamfunn på campus, i delstaten Georgia og rundt om i verden.

Franklin College investerer i forskning og instruksjon for å forstå og forbedre verden. Forskere innen alle disipliner former fremtiden. Kreativitet og kritisk tenkning gir næring til lokale, regionale og globale løsninger – og informerer fremtidige generasjoner med ansvar, sjenerøsitet og åpenhet.

Franklin College forbedrer vår verden. Våre kandidater engasjerer seg i en global tankegang på menneskelig skala, fra landlige samfunn til urbane miljøer; vår forskning har en direkte innvirkning på offentlig politikk og service til samfunnet; og våre studenter og fakultetet bidrar til lokale og globale samfunn gjennom tjenestelæring og partnerskap, oppnå ved å gi, lære ved å delta.

Franklin College forbereder neste generasjon globale ledere. Vi forbereder UGA-studenter med kunnskapen og integriteten som trengs for ansvarlig statlig, nasjonalt og internasjonalt lederskap med kraften til tverrfaglig ekspertise og nødvendigheten av samarbeid. Å samkjøre pre-profesjonell opplæring med språkundervisning, område- og etniske studier, studier i utlandet og internasjonal studentutveksling, og forskningspartnerskap for studenter bygger varig innvirkning fra de forskjellige nasjonale og internasjonale perspektivene til fakultetet vårt i verdensklasse.

akademikere

Brede akademiske programmer

Dagens Franklin College består av 30 avdelinger i fem divisjoner: Fine Arts, Social Sciences, Biological Sciences, Physical and Mathematical Sciences, and the Humanities. De fem mest populære hovedfagene ved UGA – biologi, psykologi, engelsk, kunst, historie – er alle plassert i Franklin College. I tillegg til å utdanne flere studenter enn noen høyskole på campus, tilbyr Franklin College 84 graduate grader og sertifikater i 42 studieretninger.

Hovedfag og grader

Franklin College of Arts and Sciences er portalen til en uforglemmelig kollegial opplevelse. Studenter kan velge mellom mer enn 80 bachelorstudier i 60 enheter.

Våre akademiske enheter

Franklin College er den eldste, største og mest akademisk mangfoldige høyskolen ved University of Georgia. Våre utdannings- og forskningsprogrammer omfatter hele spekteret av disipliner innen kunst, humaniora, fysisk, matematisk, biologisk og samfunnsvitenskap.

Rekruttering av fakultetet

Franklin College of Arts and Sciences tilbyr en streng utdanning for et mangfoldig utvalg av høypresterende studenter ved UGA, noe som nødvendigvis betyr å tiltrekke seg eksepsjonelle fakulteter fra hele USA og verden.

For å utdype vår forståelse av vår verden, vår historie og våre kulturer, investerer høgskolen i instruksjon i alle disipliner for å fremme en global tankegang som også er tilpasset den menneskelige skalaen. Vår forskning har en direkte innvirkning på offentlig politikk og diskurs. Og studentene og fakultetet våre bidrar til lokale og globale samfunn gjennom tjenestelæring og partnerskap – oppnå ved å gi, lære ved å delta.

Statistikk

Registrering

 • Undergraduate: 9.542
 • Utdannet/profesjonell : 1 842
 • Totalt: 11.384

Antall fakulteter

 • 860 på heltid;
 • 630 faste eller ansettelsesforhold.

  Campus funksjoner

  Franklin Residential College eller "FRC" ligger i den nyoppussede Rutherford Hall, og er UGAs første boligsamfunn. Unik for FRC, en ansattefamilie er bosatt i Rutherford som regelmessig er vert for studenter i hjemmene sine for intellektuelle, sosiale og kulturelle begivenheter. Under veiledning av vår fakultetsdirektør er FRC en studentstyrt bolig, modellert etter bolighøyskoler som finnes ved mange Ivy League-institusjoner for å gi følelsen av en liten høyskole på et stort universitet. I løpet av nesten 20 år har FRC blitt hjemsted for tusenvis av studenter, og aksepterer en blanding av førsteårsstudenter gjennom seniorstudenter inn i programmet hvert år. Studenter med noen hovedfag eller mindrefag innen Franklin College of Arts and Sciences kan søke om å bli med i FRC.

  Arrangementer som er planlagt for 2021-22 inkluderer serviceprosjekter, akademiske arrangementer, sosiale sammenkomster og returen av vår høstferietur til Sapelo Island.

   Alumnistatistikk

   Steder

   • Athens

    346 Brooks Hall, University of Georgia, GA 30602, Athens

    Programmer

    Spørsmål