Keystone logo
University of Gibraltar

University of Gibraltar

University of Gibraltar

Introduksjon

Vårt oppdrag

Universitetets hovedoppgave er å svare på dagens samfunnsmessige behov, samt utforme personlige og profesjonelle futures gjennom jakten på utdanning, opplæring og forskning.

Det er forpliktet til undervisning og læring av høy kvalitet, verdensledende forskning, akademisk frihet og bærekraftig utvikling av Gibraltar og regionen. Samarbeid med næringsliv, regjeringen, veldedige stiftelser, helsevesen og utdanningsinstitusjoner ligger i hjertet av universitetets oppdrag.

128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

"Vi er en ny type universitet. Ambisiøs og tilpasningsdyktig, vi bygger en institusjon som skaper en mulighet for våre studenter, kandidater og de som jobber med oss ", professor Catherine Bachleda, fungerende visekansler, University of Gibraltar

 • Små klassestørrelser: Vi er stolte av størrelsen vår. Å være et lite universitet gjør at vi kan tilby våre studenter en læringserfaring som er uten sidestykke. Våre mindre klassestørrelser gir en mer personlig tilnærming til undervisning og gir deg plass til å virkelig utforske et fag. Du vil være mer enn bare en annen student, du vil være en verdsatt del av UniGib-fellesskapet.
 • Ekstracurricular aktiviteter: Mens student er om å studere, handler det også om å ha det gøy, å bygge vennskap og delta i nye opplevelser. Enten du er i eventyr, historie, sport, natur, levende musikk, uteliv eller bare nyte en dag på stranden, har Gibraltar alt. Dens mangfoldige flerkulturelle, innbydende samfunn gjør det til et helt unikt sted å bo i og utforske.
 • Forskjellige fasiliteter: Vår Europa Point Campus ligger på Gibraltars sørligste punkt, og har førsteklasses fasiliteter som er utformet for å forbedre og forbedre din læringsopplevelse. Inne i en viktoriansk armor, kombinerer campus unike historiske funksjoner med moderne arkitektur og den nyeste teknologien for å skape skreddersydde rom for å støtte din læring.
 • Gibraltar er din campus: Gibraltars livlige økonomi og unike beliggenhet på et kulturelt, historisk og biogeografisk veikryss, gjør det til det perfekte stedet å opprette forbindelser, få meningsfylt bransjeerfaring og legge til et unikt referansepunkt for studiet. Dens rike historie kombinert med et dynamisk "can-do" -fellesskap gir et innbydende, trygt og åpent miljø for å lære og leve.
 • Internasjonal påvirkning: Vårt nettverk og innflytelse strekker seg langt utover Gibraltar. Som student kan du få tilgang til et internasjonalt fellesskap av eksperter, foreninger og institusjoner som vil påvirke studien positivt. I tillegg til å ha sterke akademiske lenker, kan du også tappe inn i Gibraltars livlige økosystem i internasjonale virksomheter. Noen av verdens beste bedrifter opererer fra Gibraltar, noe som betyr at du aldri vil være i stand til å gå ut og nett.
 • Arbeidsplass klar: Arbeidskraft og faglig utvikling står sentralt i det vi gjør. Vi ønsker å utvikle nyutdannede som er klare til arbeidsplassen, slik at vi har bygget relasjoner til industrien på lokalt og internasjonalt nivå. De fleste av våre veiledere og forelesere praktiserer bransjepersonell, deres "live" -opplevelse av bransjestandarder oversetter til deres tilnærming og fordeler våre studenter. Arrangementer går gjennom hele våre grunnskolekurs, noe som betyr at du får ferdigheter og erfaring som er nødvendig for å få ansettelse når du oppgraderer.
 • Forskning som betyr noe: Vår forskning dekker brede Gibraltar- og / eller Middelhavsrelaterte temaer. Våre to spesialinstitusjoner, Institutt for Gibraltar og Middelhavsstudier og Institutt for liv og jordvitenskap er viktige grener til vårt forskningsmiljø, og gir støtte og ekspertvitenskap på en rekke av våre tilknyttede campuser, inkludert Garrison Library, Gibraltar Museum, og Gibraltar botaniske hage.

128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Campus funksjoner

Nyskapende fasiliteter: Vårt Europa Point Campus ligger på Gibraltars sørligste punkt og har ledende fasiliteter designet for å forbedre og berike læringsopplevelsen din. Campus ligger i et viktoriansk våpenlager, og blander unike historiske trekk med moderne arkitektur og den nyeste teknologien for å skape skreddersydde rom for å støtte læringen din.

  Steder

  • Gibraltar

   University of Gibraltar Europa Point Campus Gibraltar GX11 1AA, GX11 1AA, Gibraltar

  Spørsmål