Keystone logo
University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

Introduksjon

Om universitetet

"Vi har mulighet og ansvar for å forbedre livene til enkeltpersoner, våre lokalsamfunn og verden rundt oss. Det er viktig. Det er spennende. La oss ta det som er best om University of Guelph og dele det rundt i verden. "

President Franco Vaccarino.

Universitetet i Guelph er som ingen andre universitet i Canada. Forskningsintensiv og lærings-sentrert, våre campus spenner over urbane hubber og landlige samfunn. Vi er kjent for ekspertise innen kunst og vitenskap, og for vårt engasjement for å utvikle eksepsjonelle tenkere og engasjerte borgere.

U of G har 29 507 bachelorstudenter og studenter på våre campus i Guelph, Toronto og Ridgetown, inkludert 1400 internasjonale studenter fra mer enn 120 land.

Mer enn 150 år etter lanseringen av grunnskolene våre, og mer enn 50 år siden etableringen av Universitetet i Guelph, har vi nå over 173 000 alumni som bor i 160 land.

Våre studenter, fakultet og ansatte forfølge aktiv forespørsel og trene kreativitet over en rekke fagområder - fysikk og biovitenskap, kunst og humaniora, samfunnsvitenskap, næringsliv, landbruks- og veterinærvitenskap.

Kjent for sine vakre, trygge campus og innbydende, støttende kultur, blander U of G historisk og moderne arkitektur med toppmoderne teknologi.

Våre levende og læringsmiljøer oppfordrer leting og tverrfaglig deling av nye ideer, kritiske for å møte utfordringer som er forbundet med vår mer komplekse og sammenkoblede verden.

Våre lærere og forskere fra fakultet gir studentene banebrytende forskningsmuligheter, i laboratorier, kunststudier, biblioteker og i feltet.

Studentengasjement er grunnleggende for læring og forskning ved U av G. Ved å fokusere på "hele studenten" gir vi Universitetet i Guelph oppgradere verktøy og ferdigheter for å gjøre en forskjell i vår stadig skiftende verden.

På Guelph gjør vi kunnskap til handling.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Guelph

    50 Stone Rd E, Guelph, ON N1G 2W1, Canada, , Guelph

    Programmer

    Spørsmål